Hoe Te Betalen Met Een Creditcardtelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Met Een Creditcardtelefoon
Hoe Te Betalen Met Een Creditcardtelefoon

Video: Hoe Te Betalen Met Een Creditcardtelefoon

Video: Hoe Te Betalen Met Een Creditcardtelefoon
Video: Hoe werkt een Creditcard 2024, Mei
Anonim

Veel banken bieden tegenwoordig een dienst aan voor het beheren van hun eigen rekening via internet. U kunt geld overboeken naar een andere rekening, stortingen openen en geld op een mobiel nummer zetten.

Hoe te betalen met een creditcardtelefoon
Hoe te betalen met een creditcardtelefoon

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - kaart;
  • - GELDAUTOMAAT.

instructies:

Stap 1

Gebruik een geldautomaat om uw mobiele account aan te vullen met een kaart. Om dit te doen, steekt u de kaart in het ontvangende apparaat, voert u uw pincode in en selecteert u de juiste dienst. In de regel wordt dit "Betalen voor diensten" of "Mobiele communicatie" genoemd. Selecteer een operator, voer je gsm-nummer in en het bedrag waarmee je je rekening wil aanvullen met de kaart. Bevestig vervolgens de ingevoerde gegevens en klik op "OK".

Stap 2

Gebruik het internetbankieren indien ondersteund door uw bank. Sommige instellingen vereisen het afsluiten van een speciale overeenkomst voor het onderhoud van de kaart via internet. Neem hiervoor contact op met het dichtstbijzijnde bankfiliaal waar u een kaart heeft uitgegeven en controleer dit punt bij specialisten. Na het sluiten van de overeenkomst wordt u geregistreerd in het systeem en krijgt u een login en wachtwoord om toegang te krijgen tot het internetbankieren.

Stap 3

Ga naar de website van de bank, log in op het internetbankieren. Daarnaast moet u mogelijk een code invoeren die wordt verzonden naar het mobiele telefoonnummer dat tijdens de registratie is opgegeven. Dit is om uw account veilig te houden.

Stap 4

Selecteer de opdracht "Mobiele account opwaarderen". Voer vervolgens het telefoonnummer en het bedrag in, bevestig de bewerking. In de toekomst hoeft u het nummer niet opnieuw in te voeren. Meestal onthoudt het systeem alle gebruikte nummers, evenals de hoeveelheid aanvulling.

Stap 5

Koppel de kaart aan een telefoonnummer, bestel hiervoor deze dienst in het internetbankieren en activeer deze. Krijg een lijst met opdrachten die u kunt gebruiken om uw account vanaf uw mobiele telefoon te beheren, bijvoorbeeld geld overboeken naar een andere kaart, uw account opwaarderen.

Stap 6

Neem contact op met de kassier van de winkel, waar het mogelijk is om de goederen te betalen met de terminal. In de regel hebben ze een opwaardeerservice voor mobiele telefoons.

Aanbevolen: