Wat Is Een Simkaart Van De Volgende Generatie?

Wat Is Een Simkaart Van De Volgende Generatie?
Wat Is Een Simkaart Van De Volgende Generatie?

Video: Wat Is Een Simkaart Van De Volgende Generatie?

Video: Wat Is Een Simkaart Van De Volgende Generatie?
Video: Hoe plaats je een simkaart? | Belsimpel Legt Uit 2024, Mei
Anonim

De nieuwe iPhone 5, waarvan de presentatie op 12 september van dit jaar staat gepland, zal de eerste smartphone zijn die een nieuwe generatie simkaart nodig heeft - nano-sim. Het zal nog kleiner zijn in vergelijking met micro-sim.

Wat is een simkaart van de volgende generatie?
Wat is een simkaart van de volgende generatie?

Micro-sim verscheen voor het eerst toen de iPad in 2010 werd uitgevonden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van micro-sim en andere high-end smartphones zoals de HTC One X en Nokia Lumia 800.

De nieuwe gadgets zullen naar verwachting eind september in de verkoop gaan. Hoeveel de iPhone 5 gaat kosten, is nog niet bekend. De presentatie vindt plaats in het Yerba Buena Arts Centre in San Francisco.

Daarnaast wordt naar verwachting iets later een vereenvoudigde versie van de iPad Mini gepresenteerd. Het zal rond oktober 2012 op de markt komen.

Ik wil graag opmerken dat er een groot aantal veranderingen wordt verwacht van de iPhone 5. Het zal een groot scherm en een slanke behuizing hebben. De fabrikant verandert het ontwerp van de meest verkochte smartphone sinds 2010, toen het de iPhone 4 uitvond. Bijgewerkt in 2011 zag de 4S er niet anders uit dan de vorige versie. Ook zal de smartphone worden uitgerust met een speciale microchip, waarmee aankopen direct kunnen worden afgerekend. Apple is van plan om het 4G LTE-netwerk in het nieuwe model te integreren, waardoor hogere snelheden mogelijk zijn in vergelijking met eerdere modellen, enz.

Apple is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van software, personal computers, audiospelers en telefoons. De organisatie verkoopt een deel van haar producten via haar eigen winkelketen in landen als de VS, Canada, het VK, Japan en andere. Bij dit bedrijf werken ongeveer 35.000 mensen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Cupertino (Californië).

Eerder werd gemeld dat Apple de status heeft bereikt van het meest waardevolle bedrijf in de geschiedenis van de markt. Het op Dow Jones gebaseerde Apple-aandeel wordt gewaardeerd op meer dan US $ 620 miljard.

Aanbevolen: