Hoe De MTS 3G-modem Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De MTS 3G-modem Te Ontgrendelen
Hoe De MTS 3G-modem Te Ontgrendelen

Video: Hoe De MTS 3G-modem Te Ontgrendelen

Video: Hoe De MTS 3G-modem Te Ontgrendelen
Video: Разблокировка 3G модема megafon, unlock 3G modem megafon mts beeline, прошивка модема (12.05.2020) 2024, April
Anonim

Veel 3G-internetgebruikers kopen MTS-modems met minimale contracten, omdat hun kosten laag zijn. Maar het gebruik van de diensten van deze specifieke operator is niet voor iedereen voordelig. Als u eigenaar bent geworden van een modem van MTS, maar verbinding wilt maken met een andere operator, moet u dit apparaat ontgrendelen. Om dit probleem op te lossen, kunt u deze code eenvoudig zelf genereren.

Hoe de MTS 3G-modem te ontgrendelen
Hoe de MTS 3G-modem te ontgrendelen

Noodzakelijk

  • - programma-generator van codes voor ontgrendeling;
  • - IMEI-code van het modem.

instructies:

Stap 1

Koop eerst een speciaal ontgrendelgeneratorprogramma, dat gratis beschikbaar is op internet. In het archief ziet u twee generatoren van ontgrendelcodes voor de bovengenoemde modems. Dit bedrag is nodig om de door één programma gegenereerde code te kunnen controleren om fouten te voorkomen. De ene codegenerator heet Huawei en de andere heet HUAWEI Calculator. Vergeet niet dat ze alle modemmodellen ondersteunen die momenteel populair zijn bij een breed scala aan consumenten.

Stap 2

Om de code te kunnen genereren, moet u de IMEI-code van de modem kennen, dit is een combinatie van 15 tekens, net als bij telefoons. Om het te herkennen, kijk naar de inscriptie op de achterkant van de modem, op de doos, op de documenten van het apparaat, op een sticker of in het programma dat bij de modem is geïnstalleerd, waarvoor u naar de opties moet gaan -diagnostiek afdeling.

Stap 3

Voer nu de programma's uit die zich in het archief bevinden, die u van internet kunt downloaden, en voer de modemcode in het veld in.

Stap 4

In het ene programma dat u uitvoert, let op de eerste cijfercombinatie Ontgrendelcode - dit is de modemontgrendelcode.

Stap 5

In het tweede programma moet aandacht worden besteed aan de combinatie van cijfers die achter het vreemde woord "Desbloqueo" staan. Onthoud dat de code in beide programma's hetzelfde moet zijn.

Stap 6

Plaats nu een andere simkaart, sluit de modem aan op uw pc.

Stap 7

Nadat je al het bovenstaande hebt gedaan, zul je merken dat de modem om de code vraagt die je zojuist hebt weten te genereren. Wijzig het toegangspunt door naar het optiemenu - profielbeheer te gaan.

Aanbevolen: