Hoe Mms Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Te Verzenden
Hoe Mms Te Verzenden

Video: Hoe Mms Te Verzenden

Video: Hoe Mms Te Verzenden
Video: How to Send a MMS or Picture Message on Android 2024, Mei
Anonim

Met MMS kunt u multimediaberichten verzenden, d.w.z. berichten met foto's of afbeeldingen, video's en muziek. Als sms vanaf elke telefoon kan worden verzonden, moet het apparaat voor mms-berichten worden geconfigureerd.

Hoe mms te verzenden
Hoe mms te verzenden

instructies:

Stap 1

Mms-instellingen komen meestal automatisch naar de telefoon. Maar om mms-berichten te ontvangen of te verzenden, moet u eerst internet instellen (instellingen worden ook automatisch verzonden wanneer de simkaart in de telefoon wordt geplaatst). Mocht het gebeuren dat er geen instellingen kwamen of de standaard niet pasten, wat wel eens gebeurt, dan kan je ze altijd terugvinden op de website van de operator.

Stap 2

Meestal bevat de site verschillende standaardinstellingen, zodat u kunt proberen de telefoon zelf te configureren. Maar het is de moeite waard om ze zorgvuldig te bestuderen om precies degene te kiezen die bij uw model passen. Als u problemen ondervindt, heeft de site speciale bewerkingen waarmee u de instellingen opnieuw naar de telefoon kunt verzenden, maar voor een specifiek model. Ze komen op dezelfde manier als de automatische. U moet ze opslaan om ze te kunnen gebruiken. Meestal nemen ze geen geld voor instellingen.

Stap 3

Elke operator vereist andere instellingen. Als je bijvoorbeeld Beeline hebt en je verandert van simkaart en provider naar bijvoorbeeld MTS en je kunt geen mms verzenden, dan moet je de telefoon opnieuw configureren. Er kunnen meerdere profielen op de handset worden opgeslagen. Daarom, als u wilt terugkeren naar uw vorige operator, selecteert u gewoon een ander profiel met instellingen en maakt u dit het hoofdprofiel. Om de instellingen van kracht te laten worden, moet u de telefoon uit- en weer inschakelen (zowel de eerste keer als de volgende keer). U kunt mms-berichten zowel naar andere mobiele telefoons als naar e-mail verzenden.

Stap 4

De prijs van mms-berichten is hoger dan sms. U kunt hierover informeren bij de exploitant. Er zijn ook enkele beperkingen: de grootte van mms is maximaal 100 kilobytes. In dit bericht kunt u een foto invoegen met een resolutie van 640 × 480 pixels of een video in 3GP-formaat met een duur van ongeveer 10 seconden (het hangt allemaal af van de gebruikte codec, resolutie en videokwaliteit), of een klein melodietje sturen van verschillende formaten (MIDI, MP3, MMF - Synthetic Music Mobile Application Format), of een korte dictafoonopname.

Aanbevolen: