MMS Instellen Op IPhone 3G

Inhoudsopgave:

MMS Instellen Op IPhone 3G
MMS Instellen Op IPhone 3G

Video: MMS Instellen Op IPhone 3G

Video: MMS Instellen Op IPhone 3G
Video: Интернет и ММС настройки для iPhone 2024, Mei
Anonim

Onder de verklaarde functies van de iPhone 3G is er ondersteuning voor MMS - multimedia messaging-technologie. Met deze telefoon kun je verschillende afbeeldingen, muziek, videoberichten versturen. Om dit te doen, moet u de juiste iPhone-instellingen configureren.

MMS instellen op iPhone 3G
MMS instellen op iPhone 3G

instructies:

Stap 1

Ontgrendel de iPhone en ga naar het menu MMS-instellingen. Selecteer hiervoor de secties "Instellingen" - "Algemeen" - "Netwerk" - "Mobiel datanetwerk" - MMS.

Stap 2

In het gedeelte dat verschijnt, moet u de parameters voor gegevensoverdracht specificeren. Neem voor de benodigde instellingen contact op met uw serviceprovider of bezoek hun website, waar de noodzakelijke parameters voor het installeren van de service kunnen worden gegeven.

Stap 3

Voer in de APN-regel de servernaam in die uw operator gebruikt om berichten te verzenden. In de meeste gevallen heeft deze optie de waarde mms of mms.your_operator_name.ru. Voer in het veld "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" de gegevens in die door de operator zijn verstrekt. Standaard komen ze overeen met de naam van uw mobiele serviceprovider. MMSC - het adres van het berichtencentrum van de operator. MMS-proxy wordt alleen gebruikt als deze parameter is opgegeven in de instellingen van uw mobiele bedrijf. Laat dit veld anders leeg.

Stap 4

Start de telefoon opnieuw op nadat u de parameters hebt ingesteld. Nadat u het hebt ingeschakeld, kunt u de prestaties van de opgegeven instellingen controleren. Ga hiervoor naar het gedeelte "Berichten". Geef de contactpersoon op naar wie u multimedia-inhoud verzendt. Klik vervolgens op het camerapictogram linksonder in het scherm. Selecteer in het menu dat wordt geopend het bestand dat u wilt verzenden. Na het toevoegen verandert het berichttype automatisch in MMS. Voer na het downloaden desgewenst de gewenste tekst in en klik vervolgens op Verzenden.

Stap 5

Afhankelijk van de bestandsgrootte en de snelheid van uw internetkanaal, variëren de download- en gegevensoverdrachtsnelheden. Als het bericht succesvol is verzonden, ziet u een bijbehorende melding. In het geval dat de indiening niet is gelukt, klikt u op het uitroeptekenpictogram om de reden te achterhalen.

Aanbevolen: