Hoe U Oproepdoorschakeling Op Megafon . Zet

Inhoudsopgave:

Hoe U Oproepdoorschakeling Op Megafon . Zet
Hoe U Oproepdoorschakeling Op Megafon . Zet

Video: Hoe U Oproepdoorschakeling Op Megafon . Zet

Video: Hoe U Oproepdoorschakeling Op Megafon . Zet
Video: Как разлочить (отвязать) МегаФон Минифон TDS12-1 от оператора МегаФон 2024, Mei
Anonim

Het abonneenummer is buiten de toegangszone vanwege een storing in de telefoon (deze kan kapot zijn of in het water), of omdat de eigenaar niet gebeld wil worden naar dit specifieke nummer. De telefoon is mogelijk uitgeschakeld vanwege een lage batterijlading - voor Megafon-abonnees is het mogelijk om oproepen door te schakelen naar een ander nummer.

Hoe u oproepdoorschakeling op Megafon. zet
Hoe u oproepdoorschakeling op Megafon. zet

instructies:

Stap 1

Volgens de officiële website van Megafon, bel je 0500 op je mobiele telefoon of 507-7777 als je vanaf een vast nummer belt om een doorschakelservice op te zetten. U wordt doorverbonden met een abonnementsserviceprovider die u zal helpen deze service te activeren.

Stap 2

Gebruik voor zelfconfiguratie de extra opties van uw mobiele telefoon via het menu. In de regel kan deze, afhankelijk van het merk en de fabrikant, zich in de map "Instellingen" of "Telefoonboek" bevinden. Gebruik de instructies voor uw mobiele telefoon om de optie voor het doorschakelen van oproepen te beheren.

Stap 3

Maak gebruik van de mogelijkheden van het netwerkteam. Hiervoor moet u een speciale code opgeven. Als u alle inkomende oproepen wilt doorschakelen, voert u 21 in. Als er geen antwoord is (binnen 30 seconden), kiest u 61. Als de telefoon niet in het netwerk is of de verbinding is verbroken - 62, en als de telefoon bezet is - 67. Dus, om gelijktijdig in te stellen …

Stap 4

Voor Megafon-abonnees is deze dienst niet alleen beschikbaar voor bellen, maar ook voor data of het ontvangen van een fax. Om het in te stellen, specificeert u het type oproep: voer 10 in om alle oproepen door te schakelen, 11 - voor telefoongesprekken, 13 - bij het verzenden van faxen, 20 - bij het overbrengen van gegevens. Dus, om de doorschakelservice per oproeptype te beheren, kiest u ** (code) * (telefoonnummer waarnaar de oproepen zullen worden ontvangen) * (oproeptype) # oproep.

Aanbevolen: