Inkomende Oproepen Controleren

Inhoudsopgave:

Inkomende Oproepen Controleren
Inkomende Oproepen Controleren

Video: Inkomende Oproepen Controleren

Video: Inkomende Oproepen Controleren
Video: Voys Hulp - Belplan instellen 2024, April
Anonim

Als u abonnee bent van een van de grootste telecomoperators (bijvoorbeeld "Beeline", "MTS" of "Megafon"), kunt u niet alleen inkomende, maar ook uitgaande oproepen en nog veel meer controleren. Een dergelijke mogelijkheid wordt geboden dankzij de service "Bill Detailing".

Inkomende oproepen controleren
Inkomende oproepen controleren

instructies:

Stap 1

Megafon-abonnees kunnen deze service gebruiken via een zelfbedieningssysteem genaamd Service Guide. Het is helemaal niet moeilijk om het te vinden, bezoek gewoon de officiële website van de operator en klik daar op de kolom met dezelfde naam. Opgemerkt moet worden dat een volledige lijst van dergelijke grafieken zich op de hoofdpagina (aan de linkerkant) bevindt. Bovendien kan de klant van het bedrijf altijd om hulp vragen in een van de Megafon-communicatiesalons of in het abonneeondersteuningsbureau.

Stap 2

Die abonnees die gebruik maken van de communicatiediensten van een andere operator, Beeline, hebben ook de mogelijkheid om details van hun persoonlijke account te bestellen. Met de detailleringsservice kunt u informatie ontvangen over de data van inkomende en uitgaande oproepen, over hun type (dat wil zeggen, stad, service of mobiel), kosten, duur. Daarnaast ontvangt u informatie over de kosten van mms- en sms-berichten, verkeer gedownload van internet. Zodra u de detaillering van het account moet activeren, gaat u naar de officiële website van het bedrijf Beeline en stuurt u de ingevulde aanvraag naar de operator (voor detaillering). Deze methode is geschikt voor alle gebruikers, ongeacht op welk betalingssysteem ze zijn aangesloten. De volgende mogelijkheid om de dienst te bestellen is alleen bedoeld voor klanten van het prepaid systeem: schrijf een aanvraag en stuur deze per fax naar het nummer (495) 974-5996. Die abonnees die een tegoed gebruiken, dat wil zeggen een postpaid-systeem, kunnen persoonlijk contact opnemen met de dichtstbijzijnde Beeline-communicatiesalon.

Stap 3

Om een gedetailleerd rekeningoverzicht te ontvangen, moeten abonnees van de MTS-operator USSD-request * 111 * 551 # bellen op het toetsenbord van hun mobiele apparaat en op de belknop drukken. Dankzij dit nummer kunt u informatie krijgen over de acties die de afgelopen drie dagen op uw telefoon zijn uitgevoerd. Je hebt ook een verkort nummer 1771 tot je beschikking, waarnaar je sms-berichten moet sturen. De tekst van dergelijke berichten moet de code 551 bevatten. U kunt ook het servicesysteem "Mobile Portal" gebruiken, dat de laatste informatie over de status van uw persoonlijke account biedt.

Aanbevolen: