Hoe Sms'en Naar Australië

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Australië
Hoe Sms'en Naar Australië

Video: Hoe Sms'en Naar Australië

Video: Hoe Sms'en Naar Australië
Video: How to Send and Receive Text Messages on Your iPhone For Dummies 2024, Mei
Anonim

Een van de meest toegankelijke en wijdverbreide manieren om contact te houden met kennissen in het buitenland is het uitwisselen van sms-berichten. Er zijn een aantal manieren waarop u SMS-berichten kunt verzenden naar bijna elk land, inclusief Australië.

Hoe sms'en naar Australië
Hoe sms'en naar Australië

instructies:

Stap 1

Om een SMS-bericht vanaf een mobiele telefoon te verzenden, opent u het SMS-menu met de navigatietoetsen of met de snelkiestoets, als u deze eerder hebt geconfigureerd. Selecteer het submenu-item dat verantwoordelijk is voor het opstellen van een nieuw bericht. Voer het nummer van de ontvanger in internationaal formaat in, dat wil zeggen met de internationale code van een in Australië geregistreerde mobiele operator, dat wil zeggen "+61". Als u een sms schrijft naar een nummer dat niet is geregistreerd in Australië, maar de abonnee die de eigenaar is, zich er geografisch in bevindt, gebruikt u de standaard internationale code die is toegewezen aan de operator van de ontvanger. Typ daarna de tekst van het bericht en klik op de knop "Verzenden".

Stap 2

U kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheid om sms-berichten te verzenden vanaf sites die speciaal voor deze dienst zijn bedoeld, bijvoorbeeld https://www.haugsms.narod.ru. Volg de link en selecteer vervolgens Australië in de lijst met landen. Vervolgens krijgt u de keuze van de operator waaraan uw geadresseerde is toegewezen. Selecteer een operator, waarna je wordt doorgestuurd naar de pagina voor het verzenden van een bericht of rechtstreeks naar de officiële website van de operator die je hebt gekozen. In het eerste geval moet u het telefoonnummer in het internationale formaat en de tekst van het bericht invoeren en vervolgens een sms verzenden, in het tweede geval moet u de sitemap gebruiken om het formulier voor het verzenden van sms te vinden.

Stap 3

Als het nummer waarnaar u sms't, is geregistreerd in een ander land, bijvoorbeeld in Rusland, en toebehoort aan de Megafon-operator, ga dan naar de officiële website van megafon.ru om een gratis bericht te verzenden. Dezelfde methode moet worden gebruikt als uw geadresseerde de eigenaar is van een nummer dat niet is geregistreerd in Australië, maar zich momenteel in Australië bevindt.

Aanbevolen: