Verzonden Berichten Verwijderen

Inhoudsopgave:

Verzonden Berichten Verwijderen
Verzonden Berichten Verwijderen

Video: Verzonden Berichten Verwijderen

Video: Verzonden Berichten Verwijderen
Video: berichten openen verwijderen organiseren en beantwoorden 2024, Mei
Anonim

Het geheugen van een mobiele telefoon en een simkaart is beperkt, daarom stopt het apparaat met het ontvangen en maken van nieuwe berichten na een bepaald aantal berichten te hebben verzameld. Om geheugenruimte vrij te maken, verwijdert u onnodige sms'jes, bijvoorbeeld verzonden sms'jes.

Verzonden berichten verwijderen
Verzonden berichten verwijderen

Het is nodig

Mobiele telefoon met een simkaart

instructies:

Stap 1

Zet je telefoon aan. Ga via het algemene menu naar de map "Berichten" en vervolgens - "SMS" (of "MMS") - "Verzonden". Als u niet alle berichten achter elkaar wilt verwijderen, open dan alleen onnodige berichten. Druk vervolgens op de knop "Opties" (aan de linkerkant) en selecteer de opdracht "Verwijderen". Bevestig uw opdrachtkeuze wanneer u hierom wordt gevraagd door de telefoon.

Herhaal deze handeling met alle onnodige berichten.

Stap 2

Om alle verzonden berichten zonder onderscheid te verwijderen (als u zeker weet dat u daar niets nodig hebt), gaat u opnieuw via het menu naar de map "Berichten" - "SMS" (of "ММС") en zoekt u de opdracht "Verwijderen". Selecteer in de lijst die verschijnt de juiste items ("Outbox"). In sommige telefoonmodellen wordt voorgesteld om berichten die op de SIM-kaart zijn opgeslagen afzonderlijk te verwijderen, berichten afzonderlijk uit het telefoongeheugen. Bevestig uw keuze.

Aanbevolen: