Hoe WhatsApp Op Je Telefoon Te Installeren

Hoe WhatsApp Op Je Telefoon Te Installeren
Hoe WhatsApp Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe WhatsApp Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe WhatsApp Op Je Telefoon Te Installeren
Video: WhatsApp Basics: How to install Whats App on Android smartphones? Tutorial 2024, Mei
Anonim

Een paar jaar geleden waren sms-berichten erg populair. Wie had gedacht dat deze dienst binnenkort de WhatsApp Messenger-applicatie vervangt, waarmee je gratis sms-berichten, foto's, audio- en videobestanden kunt versturen.

Hoe WhatsApp op je telefoon te installeren
Hoe WhatsApp op je telefoon te installeren

WhatsApp Messenger is een messenger voor smartphones. Het kan worden geïnstalleerd op de volgende smartphones: iPhone, Android, Windows Phone, Nokia en BlackBerry. Om de applicatie te gebruiken, moet de smartphone verbonden zijn met internet. Gebruikskosten: eerste jaar - gratis, daarna - $ 0,99 per jaar.

Hoe installeer ik WhatsApp? De smartphone zelf gebruiken - in de app store. Voor de iPhone is dit bijvoorbeeld de App Store. U moet naar de App Store gaan, het tabblad "Top Charts" selecteren, het gedeelte "Gratis". WhatsApp staat in de top 3 van meest gedownloade apps. Of u kunt de zoekfunctie gebruiken - selecteer het tabblad "Zoeken" en typ WhatsApp in de zoekbalk.

De applicatie kan ook worden geïnstalleerd via de officiële WhatsApp-website. De hoofdpagina van de site bevat zes links om de messenger voor verschillende modellen smartphones te downloaden.

Stel uw voorkeuren in: profiel - status, naam en uw foto-, account-, chat- en meldingsinstellingen.

Naast teksten, foto's, video's en spraakberichten, kun je je locatie verzenden. U kunt ook groepschats maken. Handige functies - u kunt zien wanneer de abonnee voor het laatst online was (tenzij hij de zichtbaarheid in de privacy-instellingen heeft gewijzigd); verzonden berichten worden in de chat gemarkeerd met twee grijze vinkjes, gelezen - met twee blauwe.

Aanbevolen: