Hoe Maak Je Een YouTube-video Die Veel Views Krijgt?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een YouTube-video Die Veel Views Krijgt?
Hoe Maak Je Een YouTube-video Die Veel Views Krijgt?

Video: Hoe Maak Je Een YouTube-video Die Veel Views Krijgt?

Video: Hoe Maak Je Een YouTube-video Die Veel Views Krijgt?
Video: 👉 ★ Hoe krijg je veel Views op YouTube 2020 (Trick) ★Hoe Krijg ik Meer Views Meer views op YouTube 2024, Mei
Anonim

Dankzij de populariteit van internet is de webcam een zeer krachtig hulpmiddel geworden dat u dichter bij uw doelmarkt brengt. Veel mensen nemen niet het risico om videomarketing te gebruiken omdat ze denken dat ze ultramoderne apparatuur of dure software nodig hebben om professionele video's te bewerken en te maken. Niet nodig.

Hoe maak je een YouTube-video die veel views krijgt?
Hoe maak je een YouTube-video die veel views krijgt?

Noodzakelijk

Het enige dat je nodig hebt, zijn de volgende 11 tips die laten zien hoe je een professionele YouTube-video kunt maken met alleen je webcam en je YouTube-account

instructies:

Stap 1

Gebruik een video-editor

De multifunctionele editor bevat veel handige tools om met videomateriaal te werken. Een handig, goed doordacht menu in het Russisch maakt het gemakkelijk om aan de tools te wennen en meteen aan de slag te gaan. Veelgebruikte functies - de kwaliteit van het beeld verbeteren, de video bijsnijden, werken met de audiotrack, de achtergrond wijzigen, clips opslaan in elk formaat en voor elk apparaat

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Gebruik een eenvoudige achtergrond

Zorg ervoor dat je fotografeert met een effen achtergrond. Wit geverfde muren zijn perfect. Niets is vervelender en onprofessioneeler dan bloemenbehang of mensen op de achtergrond met hun kwispelende hond. U moet uw internetbedrijf behandelen alsof het een echt bedrijf is. Alleen dan zullen mensen je serieus nemen.

Stap 3

Een rustige omgeving creëren

Het is erg belangrijk om alle mobiele telefoons en kantoortelefoons, faxapparaten, printers, airconditioners en andere elektrische apparaten die de geluidskwaliteit van uw video kunnen beïnvloeden, uit te schakelen.

Stap 4

Positionering

Ga staan met uw hoofd en schouders voor ten minste tweederde van het scherm. U wilt recht vooruit en een beetje naar beneden in de camera kijken, alsof u een belangrijk gesprek voert met uw doelmarkt.

Stap 5

Creëer effectieve verlichting

Plaats een bureaulamp achter je laptop en kantel deze zodat hij je gezicht verlicht. Dit zal de video redden van black-outs en gebrek aan duidelijkheid.

Stap 6

Kleding die status benadrukt

Kleed je aan je doelgroep. Als uw doelmarkt beurshandelaren zijn, draag dan een stropdas en een pak. Als u in de IT-industrie werkt, is het slimme shirt met open hals voldoende. Deze afstemming is een belangrijke techniek om de aandacht van de doelmarkt te trekken.

Stap 7

Uitspraak

Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar wanneer sommige mensen op de opnameknop drukken, raken ze opgewonden en hebben ze de neiging om te snel te praten. Maar dit betekent niet dat je eentonig of met de snelheid van een slak moet praten. U moet het ritme van uw stem veranderen om belangrijke punten te benadrukken. Het is wetenschappelijk bewezen dat degenen die met "diepe stemmen" spreken, worden gezien als meer gezaghebbende figuren. Probeer dus bewust je stem een paar octaven te verlagen. Vermijd ook vervelende opvullers zoals 'uh' en vaak herhaalde woorden of zinsdelen. Ze vernietigen je professionaliteit.

Stap 8

Betrek de kijker vanaf de eerste seconden

Geef de kijker aan het begin van de video een dwingende reden om de video tot het einde te bekijken. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Wees gerust dat als je deze video tot het einde bekijkt, je de duidelijke stappen weet die je kunt nemen om $ 10.000 per week te verdienen."

Stap 9

Kom dichter bij de kijker

Je moet de juiste communicatiesfeer creëren en voelen voordat je een video gaat filmen. Zie het niet als een massale e-mail die zal worden bekeken door veel vreemden die je nog nooit hebt ontmoet. Behandel filmen als een één-op-één gesprek met een dierbare vriend. Hierdoor kun je vrijer bewegen en word je persoonlijker.

Stap 10

Wees natuurlijk, ongeacht het scenario

Het is erg belangrijk. Als het lijkt alsof je het script volgt en je tekst woord voor woord probeert na te vertellen, verlies je het contact met de kijker. Probeer natuurlijk te praten.

Stap 11

Sta hier boven

Maak nooit een video alleen om winst te maken. U moet indruk maken op uw doelmarkt met waardevolle inhoud die u afschildert als een expert in uw niche. Oud, geherformuleerd materiaal heeft een negatief effect op uw imago.

Als u geïnteresseerd bent in een aanzienlijk aantal weergaven van uw video op YouTube, raden we u ten zeerste aan om deze beproefde tips en software van het bedrijf https://amssoft.ru/ strikt op te volgen.

Aanbevolen: