Hoe 3G-internet In Te Stellen In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe 3G-internet In Te Stellen In Het Megafon-netwerk
Hoe 3G-internet In Te Stellen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe 3G-internet In Te Stellen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe 3G-internet In Te Stellen In Het Megafon-netwerk
Video: Как Мегафон режет скорость абонентам из других регионов 2024, Mei
Anonim

Om 3G-internet in het "-netwerk in te stellen, moet u de "Megafon 3G-modem"-set aanschaffen, die bestaat uit een USB-modem met een simkaart die tegen een speciaal tarief is aangesloten.

Hoe 3G-internet in te stellen in het Megafon-netwerk
Hoe 3G-internet in te stellen in het Megafon-netwerk

Het is nodig

  • - modem;
  • - Megafon-simkaart;
  • - serviceovereenkomst;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Selecteer een pakket. Een set met een 3G USB-modem E173 of met een 3G USB-modem E352 kost 1149 roebel en met een 3G USB-modem E367 - 1799 roebel. Het bedrijf Megafon garandeert de werking van 3G USB-modems uitsluitend met een simkaart van het Megafon-netwerk. Sluit bij aanschaf van een set een overeenkomst af over het leveren van communicatiediensten volgens het gekozen tariefplan.

Stap 2

Verbind "Megafon 3G-modem" met internet zonder iets te configureren. Er is geen extra driverinstallatie vereist. Alles wat u nodig hebt om toegang te krijgen tot het World Wide Web is al geactiveerd in een nieuw apparaat dat compatibel is met alle besturingssystemen. Sluit de modem aan op de USB-poort en standaard start de benodigde software. Met de modem kunt u zelfs informatie over internetverbindingen verduidelijken - het tijdstip van toegang tot het netwerk en de hoeveelheid gedownloade gegevens.

Stap 3

Werk in zowel nieuwe 3G-netwerken als reeds lang bestaande mobiele netwerken. Met de 3G-modem kunt u snel draadloze internettoegang openen waar Megafon dit ook accepteert. De dienst is beschikbaar in roaming.

Stap 4

Betaal voor onbeperkt mobiel internet vanaf 350 roebel. per maand. De hoogste snelheid voor het ontvangen en verzenden van gegevens in het netwerk hangt af van de technische mogelijkheden van het netwerk en een bepaald modemmodel. De snelheidslimiet van maximaal 64 Kbps per maand internetverbinding begint te werken wanneer het verkeer 8-14 GB overschrijdt (afhankelijk van hoeveel maanden u 3G-internet gebruikt). U kunt echter afzonderlijk de optie "Verleng de snelheid!" inschakelen.

Aanbevolen: