Flash Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Flash Instellen Op Je Telefoon
Flash Instellen Op Je Telefoon

Video: Flash Instellen Op Je Telefoon

Video: Flash Instellen Op Je Telefoon
Video: Set Up Flash Light Notification on your Android Phone 2024, Mei
Anonim

Moderne Android-telefoons ondersteunen een verscheidenheid aan dynamische gegevensweergavetechnologieën. In de nieuwste versies van het besturingssysteem is Flash Player echter verwijderd uit de lijst met ingebouwde applicaties voor smartphones - in plaats daarvan worden HTML5-technologieën gebruikt. Op de een of andere manier kan elke gebruiker Flash onafhankelijk op de telefoon installeren.

Flash instellen op je telefoon
Flash instellen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Ondanks het feit dat Flash-technologie niet langer wordt bijgewerkt voor telefoons, gebruiken een groot aantal sites op internet het nog steeds bij het afspelen van een video of het weergeven van site-ontwerpelementen. Om video's en dynamische screensavers correct weer te geven, moet u het APK-pakket installeren, dat de add-ons bevat die nodig zijn voor Flash.

Stap 2

Ga naar het hoofdmenu van het apparaat in het gedeelte "Instellingen". Ga vervolgens naar het gedeelte "Beveiliging", waar u een vinkje plaatst voor het item "Installeren van onbekende bronnen". Met deze functie kunt u ondersteuning voor toepassingen van derden inschakelen.

Stap 3

Maak verbinding met wifi via uw telefoon of gebruik een dataservice via een mobiel netwerk. Open de Browser-applicatie en download het Flash Player-installatieprogramma naar uw smartphone in APK-indeling. Gebruik hiervoor de vele sites die Android-apps aanbieden.

Stap 4

Wacht op het downloaden van het gewenste bestand en open het vervolgens nadat het downloaden is voltooid met behulp van het overeenkomstige item in het telefoonmenu of het meldingenpaneel. Bevestig de Flash-installatie door op de knop "Toestaan" te klikken wanneer om gegevenstoegang wordt gevraagd.

Stap 5

Wacht tot de installatie van de applicatie is voltooid en de bijbehorende melding verschijnt. Start vervolgens uw telefoon opnieuw op om de wijzigingen toe te passen. De Flash-installatie op uw telefoon is voltooid.

Stap 6

U kunt het.apk-bestand ook van uw computer naar het bestandssysteem van uw telefoon kopiëren door uw apparaat met een kabel aan te sluiten. Om de gekopieerde applicatie op het apparaat te installeren, gaat u naar de Play Market, zoekt u het hulpprogramma App Installer en installeert u het. Voer het programma uit en zoek naar de gekopieerde toepassingsbestanden om te installeren. Vink het vakje Flash Installer aan en wacht tot de procedure is voltooid. Start vervolgens uw telefoon opnieuw op om de bewerking te voltooien.

Aanbevolen: