De Telefoon Instellen Op Het Netwerk

Inhoudsopgave:

De Telefoon Instellen Op Het Netwerk
De Telefoon Instellen Op Het Netwerk

Video: De Telefoon Instellen Op Het Netwerk

Video: De Telefoon Instellen Op Het Netwerk
Video: Psion EP10 - How to setup on the phone network 2024, April
Anonim

De instellingen van het mobiele netwerk regelen de communicatie van het mobiele netwerk voor het mobiele apparaat. Het kan nodig zijn deze instellingen te wijzigen als u verbindingsproblemen ondervindt.

De telefoon instellen op het netwerk
De telefoon instellen op het netwerk

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van het mobiele apparaat en ga naar het item "Instellingen".

Stap 2

Selecteer "Telefoon", "Netwerk", "Communicatie met apparaten", enz. (afhankelijk van uw telefoonmodel) en selecteer de gewenste opties.

Stap 3

Definieer het netwerk dat u gebruikt in het gedeelte "Actief netwerk" en selecteer de modus "Automatisch" om automatisch naar uw thuis- of voorkeursnetwerk te zoeken en er verbinding mee te maken, of gebruik de optie "Handmatig" om zelf het gewenste netwerk te selecteren.

Stap 4

Schakel de modus Gegevensoverdracht uit als u het verkeer wilt verminderen en de levensduur van de batterij wilt verlengen. Deze actie heeft geen invloed op de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden en om sms-berichten te ontvangen. Internettoegang en het verzenden of ontvangen van e-mails zijn alleen mogelijk wanneer verbonden met Wi-Fi-netwerken.

Stap 5

Gebruik een 3G-verbinding voor de hoogste gegevensoverdrachtsnelheid en schakel de 3G-optie uit als er geen netwerken zijn of een sterk signaal van andere netwerken.

Stap 6

Gebruik de optie "Modus selecteren" om het type mobiel netwerk te definiëren en de instellingen van uw netwerkprofiel te wijzigen om uw mobiele apparaat bij te werken.

Stap 7

Ga naar het gedeelte "PRL wijzigen" als u roaming wilt gebruiken en werk de voorkeuren van uw mobiele provider bij. Instellingen voor gegevensroaming bepalen ook de mogelijkheid om informatie over te dragen buiten het bereik van uw thuisnetwerk.

Stap 8

Geef de gewenste waarden op in het gedeelte "Toegangspunt" als het onmogelijk is om gegevens in het netwerk over te dragen en schakel de Wi-Fi-optie uit om de batterijstatus te behouden.

Stap 9

Profiteer van de optie om actieve updates van uw mobiele provider te annuleren om het verkeer te verminderen en de mobiele kosten te verlagen bij afwezigheid van een onbeperkt data-abonnement.

Aanbevolen: