Waar Xbox 360 . Kopen

Waar Xbox 360 . Kopen
Waar Xbox 360 . Kopen

Video: Waar Xbox 360 . Kopen

Video: Waar Xbox 360 . Kopen
Video: XBOX 360 Buying Guide | Should You Purchase An XBOX 360 In 2021? 2024, Mei
Anonim

De Xbox 360-spelconsole wordt op de markt vertegenwoordigd door Microsoft. Met deze vorm van vermaak kunnen zowel kinderen als volwassenen hun vrije tijd perfect en spannend besteden. het aanbod aan Xbox 360-games is enorm. Tot op heden zijn er meerdere versies van deze gameconsole uitgebracht, waaronder een versie met een Kinect-controller. Je kunt Xbox 360 kopen in zowel online als online winkels die actief zijn in de Russische Federatie.

Waar te koop Xbox 360
Waar te koop Xbox 360

In dichtbevolkte steden als Moskou, St. Petersburg, Novosibirsk, enz. kun je in bijna elke computerwinkel een Xbox-gameconsole kopen. Bijvoorbeeld M-Video, MediaMarket, Computer World, etc. Toegegeven, een gameconsole is mogelijk niet altijd beschikbaar in een winkel bij jou in de buurt. Om duidelijkheid te krijgen en geen tijd te verspillen aan nutteloze reizen, belt u de enige helpdesk van het verkooppunt waarin u geïnteresseerd bent.

Ongeacht uw locatie kunt u Xbox 360 kopen bij online elektronicawinkels. Dergelijke diensten worden zowel geleverd door analogen van netwerkverkooppunten (bijvoorbeeld "M-Video" of "Time to Play"), als door organisaties die uitsluitend op internet actief zijn. Voorbeelden van dergelijke winkels zijn "NextGame" (xbox360.nextgame.net), kupi-xbox360.ru, xbox66.ru.

Wanneer u online een Xbox 360-console koopt, hoeft u geen tijd te verspillen aan het zoeken naar het juiste model. U kunt eenvoudig prijzen vergelijken, complete sets modellen kiezen, de benodigde accessoires kiezen. Het is mogelijk om de bestelling contant te betalen aan de koerier, met een kaart of zelfs met WebMoney. De kosten, methoden en levertijden zijn afhankelijk van de winkel die u kiest. Het belangrijkste voordeel van een dergelijke overname is dat de bestelling in elke plaats in Rusland wordt geplaatst.

Als de nieuwigheid van de console niet erg belangrijk voor je is, let dan op de sites avito.ru, slando.ru, enz. Daar verkopen gewone mensen hun spullen tegen zeer betaalbare prijzen. Het belangrijkste is om een persoon uit uw stad te vinden om het kopen van de Xbox 360-console te vergemakkelijken. Controleer ook de functionaliteit van de gekochte apparatuur.

Xbox 360-aankopen kunnen ook in het buitenland worden gedaan. Het belangrijkste is dat de console binnen Europa wordt gekocht. Settopboxen die zijn ontworpen voor Noord-Amerikaanse landen hebben een ander formaat voor aansluiting op een tv. De prijs voor de Xbox 360 zal in Europa lager zijn dan in Rusland. Er is ook de mogelijkheid om geld terug te storten op TaxFree-cheques. Dus als iemand die je kent (of jezelf) naar het buitenland reist, kijk dan of je daar een Xbox 360-gameconsole kunt kopen.

Aanbevolen: