Waar Kindle Fire Te Kopen

Waar Kindle Fire Te Kopen
Waar Kindle Fire Te Kopen

Video: Waar Kindle Fire Te Kopen

Video: Waar Kindle Fire Te Kopen
Video: Where to Buy Kindle Fire hdx 7 Tablet 2024, Mei
Anonim

Amazon's Kindle Fire e-reader begon in 2011 met de productie en werd onofficieel aangekondigd als de 'iPad-killer'. Door de lage prijs behoorde de nieuwe e-rider meteen tot de meest populaire nieuwe producten.

Waar Kindle Fire te kopen
Waar Kindle Fire te kopen

Er is niets overbodigs aan het ontwerp van de nieuwe "leeszaal", terwijl alles zeer degelijk is gedaan. Hoogwaardige materialen, de afwezigheid van openingen tussen de panelen, kraken en andere kleine gebreken tegen de achtergrond van behoorlijk behoorlijke technische kenmerken en een lage prijs ($ 200) - dit alles maakte de nieuwe tablet meteen tot een van de meest populaire apparaten. In Rusland is de prijs ongeveer 7.500 roebel.

Sommige experts zijn van mening dat zo'n lage prijs voor een tablet van deze klasse te wijten is aan het feit dat Amazon het tegen kostprijs of zelfs met verlies verkoopt. In dit geval verwacht de fabrikant dat de inkomsten niet zullen komen uit de verkoop van het apparaat, maar uit de aankoop van digitale inhoud door de gebruiker in de online winkel amazon.com.

Het was de lage prijs van de tablet tegen de achtergrond van goede technische kenmerken die ertoe leidde dat deze zeer snel uitverkocht raakte en tegen het begin van de herfst van 2012 had het bedrijf alle voorraden gefabriceerde apparaten verkocht. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om een gadget op de website van de fabrikant te kopen. Er is echter nog steeds een mogelijkheid om de Kindle Fire te kopen in sommige online winkels die nog geen tijd hebben gehad om alle gekochte tablets te verkopen. U kunt ernaar zoeken in winkels zoals: ReaderONE, GadgetGadget, Torg-PC, SotMarket.ru, JUST.ru.

Als je deze tablet leuk vindt, moet je opschieten met je aankoop, want er zullen geen nieuwkomers zijn van de Kindle Fire. Het lijdt echter geen twijfel meer dat Amazon de productie van Kindle Fire 2 lanceert - een bijgewerkte "reader", waarvan de presentatie hoogstwaarschijnlijk op 6 september zal plaatsvinden. De nieuwe tablet heeft een ingebouwde microfoon voor videogesprekken en een camera aan de voorzijde, en kan werken met Skype. Er is ook informatie dat de geolocatiefunctie in de gadget is geïmplementeerd. De prijs van het nieuwe model is nog niet bekend gemaakt, maar zal zeker laag zijn. Daarom is het misschien logisch om even te wachten om een nieuw tabletmodel van Amazon te krijgen.

Aanbevolen: