Voor- En Nadelen Van Hansa Koelkasten

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Hansa Koelkasten
Voor- En Nadelen Van Hansa Koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van Hansa Koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van Hansa Koelkasten
Video: Koelkast kopen? (koopgids) » BesteProduct 2024, Mei
Anonim

Hansa staat bekend om zijn middenklasse koelkasten, die het budgetsegment van de markt vertegenwoordigen. Het modellengamma schittert niet met een groot aantal en variëteit, maar Hansa-koelkasten zijn behoorlijk populair bij consumenten. Wat zijn de voor- en nadelen van dit product?

Voor- en nadelen van Hansa koelkasten
Voor- en nadelen van Hansa koelkasten

voordelen

De belangrijkste voordelen van Hansa-koelkasten zijn hun gebruiksgemak, een vrij lage prijs en de mogelijkheid om een unit met de juiste afmetingen te kiezen - zowel voor een zeer kleine als voor een grote keuken. Het assortiment van het bedrijf omvat een comfortabel model met een zeer smal lichaam, wat ideaal is voor een klein gezin dat in een appartement woont met een kleine oppervlakte en bescheiden afmetingen van de keuken.

De breedte van de meeste Hansa koelkasten is ongeveer 60 centimeter, terwijl het smalste model slechts 45,1 centimeter breed is.

In sommige modellen bevindt de vriezer zich aan de onderkant en wordt deze aangevuld met een aparte deur, wat een onbetwistbaar voordeel is, waarmee u aanzienlijk elektriciteit kunt besparen. Zelfs goedkope Hansa-koelkasten werken op R600a (isobutaan) koelmiddel, dat de ozonlaag niet aantast en bij een noodlek geen allergische reactie veroorzaakt bij de eigenaren van het apparaat. De interne kamers van deze koelkasten hebben een antibacteriële coating en de koelkasten zelf laten op verzoek van de eigenaar de deuren zwaarder wegen. De planken van Hansa-units zijn gemaakt van gehard glas en van nieuwe technologieën biedt het bedrijf superfreezing en een versheidszone.

Nadelen van huishoudelijke apparaten van deze fabrikant

De meest goedkope modellen hansa-koelkasten hebben geen verschillende moderne en handige systemen die de opslag van voedsel vergemakkelijken en verbeteren. Koelkasten ontdooien meestal met de druppelmethode, terwijl het vriesvak zelf moet worden ontdooid. Ook zijn Hansa-koelkasten niet uitgerust met innovatieve elektronica, dus de vereiste koelmodus blijft behouden met bepaalde fouten die de kwaliteit van de voedselopslag beïnvloeden.

Dergelijke tekortkomingen zijn heel normaal voor budgetkoelkasten van Hansa en andere fabrikanten van vergelijkbare producten.

De nadelen van bijzonder veeleisende koelkastgebruikers kunnen ook de aanwezigheid van slechts één compressor en de lagere locatie van de vriezer zijn, waardoor ze moeten bukken (wat onhandig is voor ouderen en zieke mensen). De vriescapaciteit van het vriesvak zelf is maximaal vijf kilogram per dag. Bovendien kan onzorgvuldig gebruik kleine onderdelen van koelkasten beschadigen - plastic elementen, rubberen pakkingen tussen de unit en de deur, handgrepen en deurplanken.

Aanbevolen: