Voor- En Nadelen Van Zanussi Koelkasten

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Zanussi Koelkasten
Voor- En Nadelen Van Zanussi Koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van Zanussi Koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van Zanussi Koelkasten
Video: Zanussi ZWH/S Splendore Dry - обзор. Плоский, недорогой водонагреватель занусси с сухими ТЭНами. 2024, Mei
Anonim

De meeste modellen in de lijn van koelkasten van het Italiaanse bedrijf Zanussi behoren tot de middelste prijsklasse en hebben tegelijkertijd een van de meest optimale prijs / kwaliteitsverhoudingen. Dit merk is sinds 1997 bekend bij Russische consumenten. Gedurende deze tijd heeft hij zich aan de meest positieve kant gevestigd als een fabrikant die niet alleen geeft om functionaliteit en betrouwbaarheid, maar ook hoogwaardige garantie en service na de garantie biedt voor zijn huishoudelijke apparaten.

Voor- en nadelen van Zanussi koelkasten
Voor- en nadelen van Zanussi koelkasten

Kenmerken van Zanussi koelkasten

Door de meest geavanceerde en innovatieve ideeën te realiseren bij het maken van zijn huishoudelijke koelkasten, houdt het bedrijf ook rekening met de verschillende eisen die consumenten eraan stellen. Iemand heeft een vrij kleine koelkast met een minimum aan functies voor installatie in een zomerhuisje, iemand heeft een ruime vierdeurs koelkast nodig die optimale bewaarcondities biedt voor een verscheidenheid aan producten. Diepvriezers in deze koelkasten kunnen ook volumineus zijn en zich aan de onderkant bevinden, wat handig is voor degenen die veel voedsel in bevroren vorm bewaren. Voor degenen die ze liever vers consumeren, zijn er koelkasten met een compacte vriezer bovenop.

In de kamer, ontworpen om voedsel te koelen, zijn er aparte laden voor groenten en fruit met functies waarmee ze lang vers kunnen blijven, planken voor wijnflessen en voor het bewaren van eieren, een compartiment voor boter en kaas, ijsbakjes, en een EasyWater-waterdispenser. Veel modellen zijn uitgerust met het No Frost-systeem, dus handmatig ontdooien is niet nodig.

Alle merken van deze koelkasten hebben de mogelijkheid om de deuren aan elke handige kant op te hangen.

Voor- en nadelen van zanussi-koelkasten

Afgaande op de beoordelingen op internet, zijn Zanussi-koelkasten redelijk geschikt voor Russische consumenten. Ze merken hun grote capaciteit en lage energieverbruik op - A en A +, waardoor ze een van de zuinigste zijn. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan de milieuveiligheid van zijn apparatuur, daarom worden alleen milieuvriendelijke materialen gebruikt voor de vervaardiging van koelkasten - glas en hoogwaardig hygiënisch en duurzaam plastic.

Onder de Zanussi-koelkasten zijn er ingebouwde modellen waarmee u aanzienlijk ruimte kunt besparen en de koelkast in het interieur van elke keuken kunt plaatsen.

Zanussi-koelkasten onderscheiden zich ook door een laag geluidsniveau - tot 34 dB. De meeste modellen hebben een dynamische koelfunctie om de geforceerde luchtcirculatie in het koelgedeelte te handhaven. Hierdoor behouden de producten hun versheid en verschijnt er geen specifieke "stilstaande" geur in de kamer.

De nadelen zijn onder meer externe ruis die optreedt wanneer de No Frost-functie is aangesloten, maar dit is niet inherent aan alle modellen. Bovendien is in sommige koelkasten een gemeenschappelijke bedieningshendel aanwezig voor het regelen van de temperatuur in de koelkast en vriezer, en het is niet mogelijk om het temperatuurregime alleen in de vriezer of alleen in het koelvak te wijzigen. Let hier bij de aankoop op.

Aanbevolen: