Voor- En Nadelen Van Nord-koelkasten

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Nord-koelkasten
Voor- En Nadelen Van Nord-koelkasten
Anonim

Nord koelkasten zijn de ideale keuze voor mensen met een lager inkomen. Ze hebben niet die verschillende handige functies die veel buitenlandse fabrikanten kunnen bieden, maar ze zijn redelijk betaalbaar. Dus wat zijn de voor- en nadelen van Nord-koelkasten?

Voor- en nadelen van Nord-koelkasten
Voor- en nadelen van Nord-koelkasten

voordelen

Koelkasten vervaardigd door nord hebben het belangrijkste voordeel voor eigenaren van kleine appartementen - sommige modellen worden in kleine maten gepresenteerd, ze hebben alleen een koelkamer. Grotere modellen hebben vriezers. Eenkamerkoelkasten Nord zijn minimalistische huishoudelijke apparaten die zijn uitgerust met een ontdooisysteem voor de koelkamer, en daarnaast een antibacteriële coating hebben, een relatief laag energieverbruik, een vrij laag geluidsniveau en een hoge energie-efficiëntie.

De belangrijkste taak van Nord-budgetkoelkasten is traditionele voedselopslag.

De voordelen van deze koelkasten zijn onder meer een stijlvol ontwerp, een optimaal intern volume, de mogelijkheid om deuren opnieuw op te hangen, een complete set transparante plastic dozen voor het bewaren van groenten, fruit, eieren, enzovoort. De planken van gehard, slagvast glas zijn in hoogte verstelbaar en sommige Nord-koelkasten hebben een ingebouwde druppelverdamper die de gewenste vochtigheidsgraad in de unit handhaaft. Daarnaast zijn ze uitgerust met een snelvriesmodus en interne temperatuurregeling via een extern bedieningspaneel.

minpuntjes

Van de tekortkomingen van Nord-koelkasten kunnen we melding maken van frequente problemen met het koelen van de koelkamer na het verstrijken van de garantieperiode in omstandigheden van een constant draaiende compressor, slechte koeling van de vriezer en moeilijk openen van de deur. Ook zal de druppelverdamper na verloop van tijd vervangen moeten worden. De planken op de deuren van koelkasten breken snel als ze onzorgvuldig worden behandeld, en de achterste plastic wand van de koelkamer barst en begint vocht en schimmel op te hopen.

Kleine storingen aan onderdelen van de unit, zoals planken en andere hulpelementen, vallen niet onder de garantie, dus u zult deze zelf moeten repareren.

Bovendien, in het geval van een compressorstoring, moeten Nord-koelkasten worden vervangen, wat erg duur is, en moet het apparaat opnieuw worden gevuld met freon - en niet elk koelkastreparatiebedrijf biedt deze service. De rubberen pads tussen de koelkamer en de deur slijten vrij snel, de handgreep van de unit is onhandig in het gebruik en het filter verstopt snel. Lekkages onder de behuizing van de koelkast komen ook vaak voor.

Aanbevolen: