Voor- En Nadelen Van Posis-koelkasten

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Posis-koelkasten
Voor- En Nadelen Van Posis-koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van Posis-koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van Posis-koelkasten
Video: Koopgids Koelkasten: Advies over het aanschaffen van een koelkast 2024, Mei
Anonim

Het huismerk POZIS produceert een breed assortiment koelkasten die volledig voldoen aan alle moderne eisen en normen. Elk model heeft zijn eigen functionele en onderscheidende kenmerken.

Voor- en nadelen van Posis-koelkasten
Voor- en nadelen van Posis-koelkasten

Voordelen:

De voordelen van koelkasten van dit merk zijn langdurige opslag van diepgevroren producten in een krachtige vriezer, temperatuurregeling met behulp van een extern bedieningspaneel, een lichtdisplay dat de bedrijfsmodus van de koelkast aangeeft en de snelvriesmodus. Ook koelkasten "Pozis" zijn uitgerust met een verdamper, geschuimd in thermische isolatie en extra accessoires in de vorm van een cheesecake en een oliebus. Indien gewenst kunnen de deuren opnieuw aan de koelkasten worden gehangen en kunnen de planken op de gewenste hoogte worden geplaatst.

U kunt de deuren in de Pozis-koelkast zelf verplaatsen, terwijl de service hiervoor minimaal 1,5 duizend roebel kost.

De deur van de koelkamer in de koelkasten van dit bedrijf is uitgerust met een externe decoratieve plaat - een vals paneel dat de structurele elementen verbergt. In de binnenruimte van de kasten bevinden zich vier planken van slagvast glas, twee lades voor groenten, vier scharnierende planken op de deur en vier laden in de vriezer. Met koelkasten "Posis" kunt u de temperatuur in het koelgedeelte onafhankelijk instellen, terwijl de vriezer de temperatuur automatisch regelt.

Gebreken

Van de nadelen van Pozis-koelkasten kunnen we een laagfrequent dof gezoem noemen, dat soms aangaat als het bevroren is en kan werken op de zenuwen van mensen met een gevoelig gehoor. Na een tijdje kunnen de handgrepen barsten of kruipen en kunnen de lades krassen op de bodem van de koelkast. Deze koelkasten vereisen ook veel aandacht voor de afvoer die zich in de koelkamer bevindt - tijdens periodieke zelfontdooiing stroomt water langs de achterwand van de unit in deze afvoer.

Vanuit de afvoer stroomt het dooiwater in een reservoir dat boven de compressor hangt.

Als de afvoer verstopt is, zal het gesmolten ijs in het koelvak stromen, de dozen met voedsel vullen en op de vloer stromen wanneer de koelkastdeur wordt geopend. Daarom moet de toestand van de afvoer regelmatig worden gecontroleerd en, indien nodig, handmatig schoongemaakt. Een ander belangrijk nadeel van Pozis-koelkasten is het "ongeoorloofde" elektriciteitsverbruik. Het productpaspoort vermeldt meestal een verbruik van 0,86 kilowatt per dag, maar in de meeste gevallen is dit ongeveer 1,15 kilowatt - ondanks het feit dat de koelkast correct functioneert en bij nultemperatuur buiten het raam.

Aanbevolen: