Voor- En Nadelen Van LG-koelkasten

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van LG-koelkasten
Voor- En Nadelen Van LG-koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van LG-koelkasten

Video: Voor- En Nadelen Van LG-koelkasten
Video: Ask the Experts - Samsung VS LG Refrigerator 2024, Mei
Anonim

Het Zuid-Koreaanse bedrijf LG is goed bekend bij Russische kopers, de productlijn is vrij breed - van haardrogers en stofzuigers tot hightech mobiele telefoons. Huishoudelijke koelkasten van dit merk, die tot de middelste prijsklasse behoren en een optimale prijs-kwaliteitverhouding hebben, zijn ook in trek bij kopers.

Voor- en nadelen van LG-koelkasten
Voor- en nadelen van LG-koelkasten

Typische kenmerken van LG koelkasten

LG is een van de oudste bedrijven die betrokken is bij de productie van dit soort huishoudelijke apparaten, de eerste koelkasten verschenen in 1965 op de markt, toen heette dit merk Goldstar. Na een rebranding in het midden van de jaren 90 van de vorige eeuw, is het bedrijf, nadat het zijn naam in "Lji" heeft veranderd, actief betrokken bij de ontwikkeling van de modernste koelkastmodellen, die gebruik maken van veel van de unieke technologieën en ontwikkelingen, kennis hoe van dit bedrijf.

Deze technologieën omvatten digitale elektronische controle van de werking en extra functies van de koelkast, een innovatief droog-ontdooisysteem en het Total No Frost-systeem, dat zowel in de koelkast als in het vriesvak functioneert, evenals een systeem dat zorgt voor een optimaal microklimaat in het groentecompartiment, waardoor ze lang vers en zonder verlies van nuttige eigenschappen kunnen worden bewaard. IJsmakers in LG-koelkasten zijn ingebouwd in de deuren, wat de bruikbare binnenruimte aanzienlijk vergroot.

De vriezer in koelkasten kan zowel boven als onder geplaatst worden, incl. u kunt altijd de optie kiezen die u verkiest.

Het bedrijf beschikt over een grote verscheidenheid aan modellen, van kleine die zelfs in de kleinste keuken kunnen worden geïnstalleerd, tot driedeurs koelkastkasten die aan de behoeften van een groot gezin kunnen voldoen. U kunt een koelkast niet alleen in grootte maar ook in kleur kiezen.

In bijna alle koelkasten van dit merk is het mogelijk om de deuren te overstijgen en zowel rechts als links te installeren.

Let bij het kopen van een LG-koelkast op de aanwezigheid van extra functies die speciaal comfort en gebruiksgemak van deze techniek bieden. Het deksel van het groente- en fruitcompartiment heeft een speciaal Moist Balance Crisper honingraatoppervlak, dat zorgt voor een optimale luchtvochtigheid. In sommige compartimenten voor groenten is het Vita-Light systeem ingebouwd, gebaseerd op het gebruik van een diode emitter, het zorgt voor het behoud van vitamines en vocht. De koelkasten van dit merk hebben ook een speciale "nul" -kamer voor het bewaren van gekoelde producten - de Miracle Zone-functie. Ze hebben ook een snelvriesfunctie, die ervoor zorgt dat alle voedings- en smaakeigenschappen van de diepvriesproducten perfect behouden blijven.

Nadelen van LG koelkasten

Afgaande op klantrecensies, zijn de nadelen lawaaierig werk, dat zich vooral onderscheidt door de modellen die in fabrieken in Rusland zijn geassembleerd. Bovendien klagen klanten dat LG-koelkasten die niet zijn uitgerust met het Total No Frost-systeem na 3 jaar kapot gaan - er verschijnt een lek in het geschuimde deel van het koelkastcompartiment en het repareren van een dergelijke storing kost maar liefst $ 150.

Aanbevolen: