Welke Trommel In Een Wasmachine Is Beter

Inhoudsopgave:

Welke Trommel In Een Wasmachine Is Beter
Welke Trommel In Een Wasmachine Is Beter

Video: Welke Trommel In Een Wasmachine Is Beter

Video: Welke Trommel In Een Wasmachine Is Beter
Video: How to Prevent a Washing Machines Shaking and Spinning Noisily 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste criteria voor het kiezen van een moderne wasmachine is een trommel van kunststof of staal. Er is een zekere vooringenomenheid tegen plastic opties, maar er moet worden opgemerkt dat ze veel voordelen hebben.

https://www.freeimages.com/pic/l/b/bu/bugdog/1370161_58051336
https://www.freeimages.com/pic/l/b/bu/bugdog/1370161_58051336

instructies:

Stap 1

De formulering "plastic trommel" is niet helemaal correct. De trommel van een wasmachine is altijd van staal, een tank kan van kunststof zijn, dat wil zeggen een bak waar de trommel in staat.

Stap 2

Talrijke onderzoeken naar warmteoverdracht van tanks van verschillende materialen hebben aangetoond dat de kleinste parameter precies in plastic wordt waargenomen, wat niet verwonderlijk is, omdat metaal warmte veel beter geleidt. Deze parameter heeft invloed op het energieverbruik en de elektriciteitskosten. Minder warmteafvoer garandeert lagere energiekosten, dus we kunnen stellen dat auto's met plastic tanks veel geld besparen tijdens het gebruik.

Stap 3

De volgende belangrijke parameter is het geluidsniveau van de tank. Nogmaals, het is niet verwonderlijk dat kunststof het laagste geluidsniveau heeft, omdat het flexibeler is en een hogere geluidsreductie heeft. Toegegeven, het moet worden opgemerkt dat in dit geval het verschil tussen metalen en plastic tanks niet zo groot is, maar als je gevoelig bent voor harde geluiden, kies dan een machine met een plastic tank.

Stap 4

Helaas is er een parameter waarmee metalen tanks onvoorwaardelijk voorlopen op plastic - dit is kracht. Natuurlijk zijn stalen tanks veel sterker dan plastic tanks, omdat deze nogal slecht reageren op zware belastingen. Tijdens het trillen van de wasmachine kan het contragewicht breken en daardoor de kunststof tank drukloos maken met water. Dus de duurzaamheid van dergelijke wasmachines schijnt niet. Daarnaast is de garantie die de fabrikant geeft voor machines met kunststof tanks veel minder dan voor machines met stalen tanks.

Stap 5

Een andere interessante parameter is de interactie met chemicaliën en hun absorptie door verschillende materialen. Over dit onderwerp verschillen de meningen van experts. Het is onmogelijk om ondubbelzinnig de mate van reactie van materialen met chemicaliën in waspoeder of bleekmiddel vast te stellen en dienovereenkomstig te beoordelen hoe schadelijk de resulterende schadelijke en giftige stoffen zijn. Typisch is staal voor wasmachinetanks gemaakt van hoogwaardige, chemisch bestendige legeringen. Met plastic is het niet zo eenvoudig, omdat productiebedrijven hun plastic productietechnologieën geheim houden, terwijl ze beweren dat hun plastic niet zo giftig is als staal, wat nogal twijfelachtig is.

Stap 6

Opgemerkt moet worden dat wasmachines met stalen tanks gemiddeld duurder zijn dan plastic tanks, wat gemakkelijk uit te leggen is. Hoe dan ook, als u de machine niet van plaats naar plaats gaat vervoeren, geld wilt besparen en geluid wilt verminderen, kunt u eenvoudig een wasmachine met een plastic trommel kiezen.

Aanbevolen: