Hoe Kies Je Een Wasmachine Voor Een Zomerresidentie?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Wasmachine Voor Een Zomerresidentie?
Hoe Kies Je Een Wasmachine Voor Een Zomerresidentie?

Video: Hoe Kies Je Een Wasmachine Voor Een Zomerresidentie?

Video: Hoe Kies Je Een Wasmachine Voor Een Zomerresidentie?
Video: 11 Things to Consider Before Buying a Washing Machine 2024, Mei
Anonim

Wanneer u in het land rust, rijst op elk moment van het jaar de belangrijkste vraag voor u, waar u uw vuile kleren moet wassen. Daarom zal een wasmachine in het land een onmisbare assistent zijn.

Hoe kies je een wasmachine voor een zomerresidentie?
Hoe kies je een wasmachine voor een zomerresidentie?

instructies:

Stap 1

Om een wasmachine te kiezen, moet u beslissen over de prijs en het merk, aangezien ze automatisch of activatortype zijn, met boven- of voorlader, breed of smal. Voor een landhuis zou het redelijker zijn om een goedkoop model te gebruiken dat minder energie verbruikt, minder water verbruikt, maar tegelijkertijd het vuil goed wegspoelt.

Stap 2

Er zijn veel selectiecriteria, maar de belangrijkste zijn de technische kenmerken van de apparatuur. En in de eerste plaats zijn dit de wasklassen van de unit. Ze worden meestal aangeduid met de Latijnse letters A-G. De beste waskwaliteit is in klasse A en B, klasse C en E - normale gemiddelde waarden, G en F - bevredigende kwaliteit.

Stap 3

Let bij het kiezen van een wasmachine ook op de centrifugekwaliteit, dat wil zeggen hoe nat de kleding blijft na het wassen. De beste optie zou een systeem zijn met de mogelijkheid om aan te passen, aangezien sommige stoffen, bijvoorbeeld wol, 1000 - 2000 tpm schadelijk kunnen zijn. Voor hoogwaardig spinnen zijn 600 - 800 omwentelingen voldoende

Stap 4

Er zijn ook klassen van elektriciteitsverbruik. Auto's van klasse "A" en "B" zijn dus de zuinigste. Aanvullende programma's kunnen ook worden toegeschreven aan de technische kenmerken. Als budgetoptie voor een wasmachine is een halfautomatisch model geschikt. Ze worden voornamelijk geproduceerd door binnen- en buitenlandse fabrikanten.

Stap 5

U kunt niet alleen besparen op geld of wasmiddelen, maar ook op uw sterke punten. Hiervoor komt een trommelvormige wasmachine goed van pas. Toegegeven, zo'n machine kost veel geld. Maar toch, als u besluit de zorgen van u af te werpen, moet u niet besparen op de kosten van een dergelijke wasmachine, aangezien reparaties met de goedkoopste gekochte apparatuur binnen twee of vier jaar nodig kunnen zijn. Bovendien kost het vervangen van een pomp of verwarmingselement u hetzelfde geld dat u bespaard heeft.

Stap 6

Let bij het kiezen van een wasmachinetank op het materiaal, het is beter als het van roestvrij staal of plastic is. De stalen tank is natuurlijk duurzamer, maar het blijkt dat hoge prestaties niet altijd gerechtvaardigd zijn. De kosten zijn veel duurder en het kan zes of acht keer langer meegaan dan de machine zelf, maar het wordt zelden alleen gebruikt. Daarom zou de meest winstgevende optie een tank met een plastic vat zijn. De voordelen zijn onder meer dat het niet corrodeert en trillingen goed dempt (waardoor er veel minder geluid van de wasmachine is), en de levensduur van een dergelijke trommel valt meestal samen met de levensduur van de machine zelf.

Aanbevolen: