Hoe Stemmen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Stemmen Te Verwijderen
Hoe Stemmen Te Verwijderen

Video: Hoe Stemmen Te Verwijderen

Video: Hoe Stemmen Te Verwijderen
Video: How to remove stem graphics and making the best looking Kalloy UNO Stem in the world! 2024, April
Anonim

Stemmen is de valuta van het sociale netwerk Vkontakte, waarmee u kunt betalen voor verschillende digitale diensten, waaronder het aanvullen van het saldo van applicaties. Het is bijna onmogelijk om het geld dat is besteed aan de aankoop van stemmen zonder verliezen terug te vorderen.

Hoe stemmen te verwijderen
Hoe stemmen te verwijderen

Het is nodig

  • - browser;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Om stemmen van het account van de applicatie op het sociale netwerk Vkontakte in te trekken, moet u eerst controleren of aan de belangrijkste voorwaarde is voldaan - ze mogen niet worden omgezet in de valuta van de applicatie. Als de conversie eerder is gedaan, is het niet mogelijk om stemmen terug te storten op uw rekeningsaldo.

Stap 2

Controleer het te retourneren saldo. Open hiervoor de applicatie waaruit u stemmen wilt verwijderen. Klik op de knop "Instellingen" in de rechterbovenhoek en bekijk het aantal niet-geconverteerde stemmen. Verlaag het saldo met het vereiste bedrag en sla de wijzigingen op.

Stap 3

Als u het geld moet teruggeven dat is betaald voor de aankoop van de valuta van het sociale netwerk "Vkontakte", gebruikt u de applicatie "Qiwi-wallet". Ga hiervoor naar het gedeelte "games" in de rechterbovenhoek van het hoofdmenu en voer de juiste naam van de applicatie in, selecteer vervolgens degene die je nodig hebt en installeer deze op je pagina. Geef de applicatie toegang tot al uw profielinformatie die nodig is voor de verdere werking in het venster dat verschijnt.

Stap 4

Registreer u in het Qiwi-systeem. Hier heb je toegang tot je mobiele telefoon nodig. Maak een account aan met je telefoonnummer en ontvang vervolgens in een kort sms-bericht de gegevens om het betalingssysteem in te gaan. Bewaar ze voor toekomstige toegang tot uw account.

Stap 5

Vul het saldo van de geïnstalleerde applicatie aan voor een bepaald aantal stemmen en converteer de applicatie vervolgens. Betaal vervolgens met het resulterende bedrag voor elke aankoop, service of maak geld over naar uw mobiele telefoon.

Stap 6

Kijk ook naar de opnamemethoden in het menu en selecteer de juiste. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen bepaalde beperkingen kunnen worden opgelegd aan het gebruik van de dienst, of dat het intrekken van stemmen na verloop van tijd kan worden opgeschort. Lees meer in de officiële app-groep.

Aanbevolen: