Hoe Sms'en Naar Azerbeidzjan

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Azerbeidzjan
Hoe Sms'en Naar Azerbeidzjan

Video: Hoe Sms'en Naar Azerbeidzjan

Video: Hoe Sms'en Naar Azerbeidzjan
Video: Armenië en Azerbeidzjan strijden om Nagorno-Karabach | Terzake 2024, April
Anonim

Als een persoon in uw buurt zich in Azerbeidzjan bevindt, kunt u met de mogelijkheden van moderne mobiele communicatie hem een sms-bericht sturen naar het nummer van een van de bestaande operators in dit land.

Hoe sms'en naar Azerbeidzjan
Hoe sms'en naar Azerbeidzjan

instructies:

Stap 1

Azerbeidzjan heeft, net als elk ander land, zijn eigen telefooncode. Als u een normaal SMS-bericht wilt verzenden vanaf een mobiele telefoon, kiest u +994 op het toetsenbord, vervolgens de operatorcode en het abonneenummer. Binnen een paar minuten gaat de sms naar de telefoon van de ontvanger, maar het zal behoorlijk wat kosten, aangezien dit een internationale verbinding is. Onthoud dat als de telefoon van de abonnee tijdelijk was uitgeschakeld of om de een of andere reden buiten het dekkingsgebied van het netwerk was, de sms op de server van het mobiele bedrijf blijft en wanneer de telefoon werkt, de sms de geadresseerde zal bereiken.

Stap 2

Er zijn verschillende manieren om gratis te sms'en. Er zijn veel gratis sms-sites op internet, bijvoorbeeld https://smsjoker.ru/otpravitsms/ sms_to_country.php?id = 4, https://freesend.ru of https://www.napishi.ru/sms.asp?lang=ru. Ga naar deze site, doorloop eventueel de registratie en selecteer het gewenste land. Voer in het veld voor het invoeren van het nummer de landcode +994, de code van de mobiele operator, het nummer van de individuele abonneecommunicatie in. Voer in het speciale veld de tekst van uw sms in en klik op de knop "Verzenden". De gratis dienst werkt met dezelfde snelheid als een gewone mobiele verbinding

Stap 3

U kunt ook een sms-bericht verzenden via Skype of ICQ. Om in Skype te werken, stort u eerst geld op de rekening, kiest u vervolgens het abonneenummer, rekening houdend met de code en voert u de tekst van het bericht in. ICQ biedt dezelfde mogelijkheden, maar is volledig gratis software. Als de abonnee het zich kan veroorloven om een dergelijk programma op de telefoon te installeren, is het bovendien veel handiger om geen sms te schrijven, maar om een volwaardige dialoog te voeren met behulp van sms-berichten. Skype biedt de mogelijkheid om te communiceren in een algemene chat, dat wil zeggen dat u een algemeen gesprek met meerdere mensen tegelijk kunt voeren, zelfs als ze zich in het verre Azerbeidzjan bevinden.

Aanbevolen: