Hoe Games Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Games Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden
Hoe Games Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Games Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Games Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden
Video: HOW TO DOWNLOAD PC GAMES THROUGH MOBLE PHONE | ANDROID | WINDOWS GAMES | WINDOW 7 , 8 , 10 2024, Mei
Anonim

Telefoonspellen worden meestal ontwikkeld op het java-platform. Daarom is het downloaden van games naar uw telefoon hetzelfde als het kopiëren van een Java-toepassing ernaar. Een van de beste merken java-telefoons is Sony Ericsson.

Hoe games van computer naar telefoon te downloaden
Hoe games van computer naar telefoon te downloaden

instructies:

Stap 1

Bereid de installatiebestanden voor voor de games die u van plan bent te downloaden en op uw telefoon te installeren. Het is het handigst om een speciale map voor games te maken om deze in zijn geheel naar de telefoon te kopiëren. Houd er rekening mee dat games voor telefoons op internet kunnen worden verspreid in de vorm van verschillende archieven in het.zip- of.rar-formaat, maar alleen bestanden met de.jar-extensie zijn geschikt voor installatie op de telefoon. Om java op Sony Ericsson-telefoons te installeren, zijn zelfs.jad-bestanden niet vereist, die meestal in hetzelfde archief met.jar staan.

Stap 2

Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de speciale kabel die bij uw telefoon wordt geleverd. Een einde). Kopieer de eerder voorbereide map met games naar deze map. Koppel vervolgens uw telefoon los van uw computer.

U kunt ook toegang tot het telefoongeheugen en de flashkaart verbinden via Bluetooth, of met een kaartlezer, waarin u de flashkaart van de telefoon moet plaatsen.

Stap 3

Zet je telefoon aan en open Bestandsbeheer vanuit het menu. Open vervolgens de map "Overig" en zoek de submap met de installatiebestanden van de spellen. Voer ze één voor één uit, elke installatie duurt minder dan een minuut. Na installatie is elke game beschikbaar in de map Games op de flashkaart of in het telefoongeheugen (afhankelijk van de opties die tijdens de installatie zijn opgegeven).

Aanbevolen: