Programma's Op Een IPhone Weggooien

Inhoudsopgave:

Programma's Op Een IPhone Weggooien
Programma's Op Een IPhone Weggooien

Video: Programma's Op Een IPhone Weggooien

Video: Programma's Op Een IPhone Weggooien
Video: Zo ruim je snel overbodige apps en bestanden op: handig! 2024, Mei
Anonim

Programma's en applicaties met de *.ipa-extensie zijn speciaal gemaakt voor Apple-technologie. Ze werken met een touchscreen en garanderen volledige compatibiliteit met het apparaat. Apple raadt iPhone-gebruikers aan om programma's op hun apparaat te kopen en in hun AppStore te installeren.

Programma's op een iPhone weggooien
Programma's op een iPhone weggooien

instructies:

Stap 1

Om programma's uit de AppStore te downloaden, moet u een account hebben bij deze online winkel.

Om het programma te downloaden en te installeren, moet u op het App Store-pictogram klikken. Daarna wordt u naar de winkeltoepassing geleid. U kunt gratis apps voor uw telefoon kopen of downloaden.

Stap 2

Onderaan het venster zijn er knoppen "Selectie", "Genres", "Top-25", "Zoeken" en "Updates".

Het tabblad "Selectie" bevat de nieuwe en meest populaire programma's.

In deze sectie "Genres" worden programma's in categorieën gesorteerd, wat het zoeken naar programma's aanzienlijk vereenvoudigt.

De "Top 25" bevat populaire programma's in aflopende volgorde in de beoordeling. Er is een optie om gratis en betaalde apps te bekijken.

Op het tabblad "Zoeken" vindt u een programma op naam.

Als een van de applicaties is bijgewerkt, verschijnt hierover een melding op het pictogram "Updates". Daarna kunt u het programma bijwerken door erop in te gaan.

Stap 3

Selecteer met behulp van de bovenstaande opties het gewenste programma en ga naar de pagina ervan.

Klik vervolgens op de knop die de prijs aangeeft of het opschrift "Gratis" in de rechterbovenhoek. Als het programma daarom vraagt, voert u uw bijnaam en wachtwoord in. Bevestig dat je het echt wilt installeren. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt een pictogram van de nieuwe applicatie op het bureaublad van de telefoon. Om het te gebruiken, hoeft u er alleen maar op te klikken.

Stap 4

Om het programma te verwijderen, moet u een pictogram op het bureaublad een paar seconden ingedrukt houden. Klik dan op het kruisje dat zich boven de te verwijderen applicatie bevindt.

Aanbevolen: