Hoe Een Krediet Van Vertrouwen Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Krediet Van Vertrouwen Te Verbinden
Hoe Een Krediet Van Vertrouwen Te Verbinden

Video: Hoe Een Krediet Van Vertrouwen Te Verbinden

Video: Hoe Een Krediet Van Vertrouwen Te Verbinden
Video: How to create a footer with trust badges on your Shopify store 2024, Mei
Anonim

Credit of Trust is een tariefoptie die wordt aangeboden door mobiele operators voor het geval een abonnee op een of ander moment onhandig is om een account op te waarderen. De dienst wordt in verschillende netwerken anders genoemd, maar de essentie is hetzelfde: communicatiediensten "vooraf" leveren totdat u ervoor kunt betalen.

Hoe een krediet van vertrouwen te verbinden
Hoe een krediet van vertrouwen te verbinden

instructies:

Stap 1

Om Credit of Trust in het MTS-netwerk te activeren, activeert u eerst de Internet Assistant-service. Kies * 111 * 23 # of 111 en volg de aanwijzingen in de instructies.

Stap 2

Stel een wachtwoord in door * 111 * 25 # of 111 te kiezen. Volg de audio-instructies. Wachtwoordlengte is 4-7 cijfers.

Stap 3

Controleer uw browser. Het moet minimaal Microsoft Internet Explorer 5.5 of Mozilla Firefox 1.0 zijn.

Stap 4

Activeer de dienst via de "Internet Assistant" of bel * 111 * 32 # - en de belknop. U kunt ook sms'en met nummers 2118 tot 111.

Stap 5

Om de service in het Megafon-netwerk te activeren, gaat u met een paspoort naar het netwerkservicekantoor. De kantoormedewerker berekent de lening op basis van uw maandelijkse communicatiekosten en de leeftijd van het gebruik van het netwerk.

Stap 6

In plaats van naar kantoor te gaan, kunt u * 138 # bellen. Selecteer het commando "Verbinden" - "Selecteer pakket". Verbinding via deze methode wordt betaald.

Stap 7

Om de service van een dergelijke betaling in het Beeline-netwerk te activeren, kiest u * 141 #. Controleer dan het saldo.

Aanbevolen: