MTS Connect Instellen

Inhoudsopgave:

MTS Connect Instellen
MTS Connect Instellen

Video: MTS Connect Instellen

Video: MTS Connect Instellen
Video: MTS Connect Manager - интернет соединение разорвано, решение проблемы 2024, April
Anonim

De MTS Connect-set, die een USB-modem en een simkaart bevat, stelt de eigenaar in staat om overal waar een MTS-dekkingsgebied is onbeperkt te internetten. In plaats van een kant-en-klaar pakket, kunt u slechts één simkaart met het MTS Connect-tarief gebruiken en uw eigen mobiele telefoon als modem op uw computer aansluiten. In ieder geval moet de verbinding worden geconfigureerd voor maximale efficiëntie.

MTS Connect instellen
MTS Connect instellen

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - SIM-kaart met MTS Connect-tarief;
  • - USB-modem MTS of mobiele telefoon;
  • - MTS dekkingsgebied.

instructies:

Stap 1

Sluit de modem aan op een vrije USB-poort op uw computer. De modemstuurprogramma's en het MTS Connect-besturingsprogramma (in nieuwe versies - Connect Manager) worden automatisch naar de computer gedownload. Als uw gebied een stabiel 3G-dekkingsgebied heeft (dit is te zien aan de indicator), volstaat het om na het starten van het programma op de knop "Verbinden" te klikken om toegang te krijgen tot internet, aangezien alle benodigde instellingen hiervoor al zijn standaard in het programma.

Stap 2

Wijzig de netwerkinstellingen als er geen 3G-dekking is of als het instabiel is. Selecteer hiervoor het item "Opties" in het menu met dezelfde naam en daarin het item "Netwerk" (in het Connect Manager-programma moet u op de knop "Instellingen" klikken).

Stap 3

Stel het verbindingstype "WCDMA Priority" in als het 3G-dekkingsgebied onstabiel is, of "Alleen GSM" als er helemaal geen 3G is (respectievelijk in het Connect Manager-programma - "3G Priority" of "EDGE / GPRS only").

Stap 4

Stel de parameters in voor verbinding met een ander netwerk als u van plan bent om er verbinding mee te maken met behulp van de MTS Connect-kit. Om dit te doen, selecteert u het item "Profielbeheer" - "Nieuw" in het menu "Opties" en voert u alle gegevens in die nodig zijn om een nieuwe verbinding tot stand te brengen in de daarvoor bestemde velden (in het Connect Manager-programma, om het profiel te wijzigen, selecteert u de item "Modeminstellingen").

Stap 5

Automatisch starten van het besturingsprogramma gelijktijdig met het opstarten van Windows in- / uitschakelen.

Stap 6

Selecteer de opties voor het opslaan van inkomende SMS. Optioneel kunt u ook uw eigen beltonen en berichten instellen.

Stap 7

Gebruik je telefoon als modem. Om dit te doen, sluit u hem op een voor u geschikte manier aan op uw computer - via een datakabel, bluetooth of infrarood. Installeer indien nodig stuurprogramma's.

Stap 8

Configureer de resulterende modem. Selecteer hiervoor het item "Telefoon- en modemopties" in het Configuratiescherm. Selecteer in het geopende venster in de lijst met modems uw telefoon en klik op de knop "Eigenschappen".

Stap 9

Open het tabblad "Aanvullende communicatieparameters" en voer in het veld "Aanvullende initialisatieopdrachten" het volgende in: AT + CGDCONT = 1, "IP", "internet.mts.ru"

Klik op de knop "OK" om de instellingen op te slaan.

Stap 10

Maak een nieuwe externe (inbel) internetverbinding. Specificeer in de parameters van deze verbinding:

• mts gebruikersnaam

• mts-wachtwoord

• oproepnummer * 99 #

U kunt meer gedetailleerde instructies vinden over het maken van een nieuwe verbinding voor uw besturingssysteem op de MTS-website

Aanbevolen: