Hoe U Een Trustbetaling Doet In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Trustbetaling Doet In MTS
Hoe U Een Trustbetaling Doet In MTS

Video: Hoe U Een Trustbetaling Doet In MTS

Video: Hoe U Een Trustbetaling Doet In MTS
Video: Installing the Trust Payments Plugin & Setting It Up - DIY Raffle Competition Website - [Part 9.5] 2024, Mei
Anonim

Het is niet altijd handig voor een abonnee om een gsm-rekening aan te vullen: er is geen contant geld bij de hand, er zijn geen geldautomaten in de buurt die een kaart accepteren, en andere redenen. Exploitanten van mobiele netwerken hebben hier rekening mee gehouden en bieden hun klanten de mogelijkheid om op krediet te bellen. De operator "MTS" noemt deze service "On full trust".

Hoe u een trustbetaling doet in MTS
Hoe u een trustbetaling doet in MTS

instructies:

Stap 1

Activeer de "Trust Payment", anders kan de service "On Full Trust" worden gedaan via de "Internet Assistant". Om de "Assistent" aan te sluiten, kiest u * 111 * 23 # of 111 en volgt u de aanwijzingen van de instructies.

Stap 2

Stel een wachtwoord in om een van de twee nummers te bellen: * 111 * 25 # of 111. Het wachtwoord moet uit cijfers bestaan, van vier tot zeven.

Stap 3

Gebruik een browser met technische specificaties die niet lager zijn dan Microsoft Internet Explorer 5.5 of Mozilla Firefox 1.0 en voer de "Assistent" schakelkast in met uw wachtwoord en telefoonnummer (als login). Zoek het gedeelte 'Op volledig vertrouwen'. Gebruik de opdrachten "Service verbreken / verbinden" om het gebruik van de service te configureren.

Stap 4

In plaats van de "Assistent" kunt u * 111 * 32 # bellen of sms'en met de nummers 2118 tot 111. Om de verbinding te verbreken, stuurt u SMS 21180 naar hetzelfde nummer.

Stap 5

Afhankelijk van het bedrag dat u elke maand aan oproepen en andere soorten communicatie uitgeeft, evenals van de gebruiksperiode van de telefoon, kan de trustbetaling variëren van 600 tot 750 roebel. Controleer de terugbetalingsperiode en de gebruiksvoorwaarden van de lening op de website van de exploitant.

Aanbevolen: