Hoe Open Je Een Pot Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Open Je Een Pot Op Je Telefoon
Hoe Open Je Een Pot Op Je Telefoon

Video: Hoe Open Je Een Pot Op Je Telefoon

Video: Hoe Open Je Een Pot Op Je Telefoon
Video: Remove Stuck SIM Card Without Open the Phone Apart 2024, Mei
Anonim

Bijna elke bezitter van een mobiele telefoon, zelfs een heel goedkope, heeft verschillende leuke spelletjes die altijd en overal als entertainment dienen. Daarnaast lezen veel mensen graag hun favoriete boeken of noodzakelijke studieboeken op hun telefoon tijdens het reizen in de metro of bus. Dit alles wordt gedaan met behulp van jar-bestanden op de telefoon. Om een dergelijk formaat te gebruiken, moet u weten hoe u het op de juiste manier kunt downloaden en openen op uw telefoon.

Hoe open je een pot op je telefoon
Hoe open je een pot op je telefoon

instructies:

Stap 1

Dus om dit type bestand op uw telefoon uit te voeren, doet u het volgende. Zorg er eerst voor dat u van de twee toepassingsbestanden op uw computer, jad en jar, de laatste hebt geselecteerd en naar uw telefoon hebt gedownload. Plaats dit bestand in de telefoonmap met de naam "Overige" of "Overige". Plaats het jar-bestand voor touchscreen-telefoons, namelijk smartphones, in een speciale map met de naam "Installatiebestanden".

Stap 2

Koppel vervolgens de telefoon los van de computer en ga al op het apparaat zelf naar de map die het vereiste bestand bevat. Selecteer het, ga naar het menu en klik op "Openen". De telefoon start vervolgens het installatieprogramma van de toepassing. Mogelijk wordt u de mogelijkheid geboden om te installeren in de map Programma's of Games, of de locatie van de toepassing zelf te kiezen - in het telefoongeheugen of op een verwijderbare geheugenkaart. In deze situatie is het beter om te stoppen bij een geheugenkaart, aangezien je het geheugen van de telefoon beter zo vrij mogelijk kunt houden. Bovendien kunt u de geïnstalleerde applicaties gebruiken, zelfs nadat u van telefoon bent veranderd.

Stap 3

Ga daarna naar de map die tijdens het installatieproces is opgegeven en controleer de functionaliteit van de geïnstalleerde applicatie. Start de game of een andere servicetoepassing en zorg ervoor dat deze goed werkt: hij blijft niet hangen, vertraagt niet en vereist geen extra installatiecomponenten. Ga na een succesvolle controle verder met de volgende stap.

Stap 4

Als u een gewone telefoon gebruikt, hoeft u waarschijnlijk niet het originele jar-bestand op uw telefoon te verwijderen. Ga gewoon naar de map waar deze eerder was en zorg ervoor dat deze leeg is. Smartphones slaan de installatiebestanden meestal op, dus als u zeker weet dat u deze niet meer nodig zult hebben, gaat u naar de gewenste map en verwijdert u handmatig het jar-bestand.

Zoals u kunt zien, is het openen van het jar-formaat op uw telefoon vrij eenvoudig: volg gewoon de instructies op uw telefoon en vergeet niet dat u dit type bestanden alleen kunt downloaden van vertrouwde en hoogwaardige bronnen.

Aanbevolen: