Een Nummer Bellen In Internationaal Formaat

Inhoudsopgave:

Een Nummer Bellen In Internationaal Formaat
Een Nummer Bellen In Internationaal Formaat

Video: Een Nummer Bellen In Internationaal Formaat

Video: Een Nummer Bellen In Internationaal Formaat
Video: How to Dial an International Phone Number on an iPhone? 2024, April
Anonim

Bellen over de hele wereld wordt elke dag gemakkelijker en er zijn ook veel manieren om dit te doen. Dit kan bijvoorbeeld vanaf een vaste telefoon, met een telefoonkaart, je kunt een mobiele telefoon gebruiken of bijvoorbeeld Skype. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de eerste en laatste schakels in deze evolutie van communicatie - een oproep vanaf een vaste telefoon en een oproep vanaf Skype.

Een nummer bellen in internationaal formaat
Een nummer bellen in internationaal formaat

Het is nodig

  • - Vaste telefoon;
  • - snel internet en skype.

instructies:

Stap 1

Optie vaste telefoon

Til de hoorn van de vaste telefoon op en kies "8" - zo ga je naar de interlokale dienst. Na “8” klinkt er een continue piep in de handset. Kies vervolgens "10" en u gaat naar de internationale lijndienst. Kies vervolgens de gewenste landcode, het netnummer en daarna het telefoonnummer van de persoon die u belt.

Stap 2

Om een verbinding tot stand te brengen tussen uw nummer en het nummer van een andere abonnee, duurt het slechts enkele seconden. Als u korte piepjes hoort, dan is het nummer bezet, u moet ophangen, wachten en de hele reeks opnieuw bellen. Als de pieptonen lang zijn, wacht dan tot de abonnee antwoordt. De betaling voor het gesprek wordt pas opgenomen nadat uw gesprekspartner heeft geantwoord.

Stap 3

Skype-oproepoptie

Als je Skype nog niet hebt geïnstalleerd, kun je dit freeware-programma eenvoudig downloaden op de website van de ontwikkelaar. https://www.skype.com/intl/ru/welcomeback/. Installeer het programma op uw computer, doorloop de eenvoudige registratieprocedure, bedenk en vul uw gebruikersnaam, wachtwoord en werkend e-mailadres in de registratieregel in. Nu kunt u zich aanmelden bij Skype met uw gebruikersnaam en wachtwoord en beginnen met praten met uw familie en vrienden over de hele wereld

Stap 4

Als uw abonnee ook op Skype is geregistreerd, wissel dan uw Skype-namen uit en spreek gratis met audio- of videoformaten.

Stap 5

Als u een gewone vaste telefoon wilt bellen, voert u het abonneenummer in de servicelijn in de volgende volgorde in: landnummer, stadscode, telefoonnummer van de abonnee. In dit geval is het videoformaat van het gesprek niet voor u beschikbaar, maar is het gesprek veel goedkoper.

Aanbevolen: