Hoe Bel Je Naar Penza

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Penza
Hoe Bel Je Naar Penza

Video: Hoe Bel Je Naar Penza

Video: Hoe Bel Je Naar Penza
Video: Выбор и установка входной металлической двери в новостройке #10 2024, Mei
Anonim

Penza is een stad in de Wolga-regio, het centrum van de Penza-regio. U kunt met een vaste of mobiele telefoon naar Penza en de regio Penza bellen. Om een vaste telefoon te bellen, moet u het netnummer weten.

Vind een abonneenummer in Penza
Vind een abonneenummer in Penza

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - stadstelefoon;
  • - directory van telefooncodes;
  • - abonneenummer.

instructies:

Stap 1

Om Penza van een mobiele telefoon naar een mobiel netnummer te bellen, hebt u het natuurlijk niet nodig. Het is voldoende om "8" of "+7" te kiezen en vervolgens het abonneenummer. Dat wil zeggen, in dit geval is de kiesvolgorde precies hetzelfde als voor elke andere oproep van mobiel naar mobiel. Wat betreft een oproep naar een vaste telefoon, de code van elke nederzetting op het grondgebied van de Russische Federatie is te vinden in de directory "Telefooncodes van steden in Rusland".

Stap 2

Om het nummer van een Penza-abonnee vanuit een andere stad in Rusland te bellen, moet u eerst naar de intercitylijn gaan. Om dit te doen, belt u gewoon het nummer "8". Kies niet meteen het netnummer van Penza, wacht op een kiestoon. Kies de code, voor Penza is dit 8412. De extra "2" wordt toegevoegd aan het gebruikelijke driecijferige nummer voor het regionale centrum, aangezien er nog steeds zescijferige telefoonnummers zijn in Penza. Kies vervolgens het Penza-nummer dat u nodig heeft. Bij het bellen van een vaste telefoon naar een mobiele telefoon doen zich meestal geen problemen voor. Het is voldoende om dezelfde "acht" te kiezen en vervolgens het mobiele nummer.

Stap 3

Als je in de Russische Federatie bent en je hebt een mobiele telefoon bij je, dan is de kiesprocedure hetzelfde als bij het bellen van een vaste telefoon naar een vaste lijn. Ga eerst naar de intercitylijn met de gebruikelijke "acht". Wacht op een kiestoon. Kies het netnummer, dat wil zeggen 8412, en vervolgens het gewenste nummer.

Stap 4

Als u zich buiten Rusland bevindt en naar Penza of de regio Penza wilt bellen vanaf een vaste telefoon naar een vaste lijn, moet u eerst weten hoe ze verbinding maken met een langeafstandslijn in dit land. Er zijn twee opties. Ofwel is het, zoals in Rusland, "8" of "0". De gemakkelijkste manier om erachter te komen is in het hotel waar u verblijft, of op kantoor als u op zakenreis bent. Kies het gewenste nummer. Zoals altijd moet u bij het invoeren van een lange afstand wachten op de kiestoon. Dit wordt gevolgd door de landcode. Voor de Russische Federatie is dit het nummer "7". Kies vervolgens de Penza-code - 8412. Vervolgens komt het abonneenummer.

Stap 5

Als u een stad in de regio Penza wilt bellen, moet u het netnummer weten. Het begint met de code van het regionale centrum, dat wil zeggen "8412". Aan deze code worden nog enkele cijfers toegevoegd. Het kiesschema van een Russische stad ziet er als volgt uit: 8 - kiestoon - 8412x (x) - abonneenummer.

Aanbevolen: