Hoe De Nokia 3250-hoes Te Verwisselen

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 3250-hoes Te Verwisselen
Hoe De Nokia 3250-hoes Te Verwisselen

Video: Hoe De Nokia 3250-hoes Te Verwisselen

Video: Hoe De Nokia 3250-hoes Te Verwisselen
Video: Nokia 3250 Lower Block Disassembly And Assembly 2024, Mei
Anonim

Nu is het bijna onmogelijk om je een leven voor te stellen zonder een mobiele telefoon. Deze gadget is zeer nauw opgenomen in het dagelijks leven van een persoon. Met de telefoon kunt u niet alleen communiceren met familie en vrienden aan alle kanten van de wereld, maar ook op de hoogte blijven van de laatste gebeurtenissen, internetpagina's bezoeken en brieven per e-mail verzenden. Door veelvuldig gebruik kan het telefoonhoesje echter onbruikbaar worden. In dit geval is vervanging vereist.

Hoe de Nokia 3250-hoes te verwisselen
Hoe de Nokia 3250-hoes te verwisselen

Noodzakelijk

Nokia 3250 Gebruikershandleiding, kleine schroevendraaierset, plastic flesopener, plastic schroevendraaier, pincet

instructies:

Stap 1

Leg een lichtgekleurde doek of vellen wit papier op tafel. Dit is nodig zodat kleine details goed zichtbaar zijn. Zorg ook voor goede verlichting. Lees de gebruikershandleiding voor de Nokia 3250. Als je de telefooncel en de documenten bent kwijtgeraakt, download je de handleiding op de officiële Nokia-website. Het hele vervangingsproces bestaat uit het demonteren van de onder- en bovenkant van de telefoon.

Stap 2

Zet je telefoon uit. Verwijder het deksel van het batterijcompartiment. Haal de batterij eruit. Verwijder de simkaart en het USB-flashstation uit uw apparaat. Draai de onderkant van de telefoon zodat deze loodrecht op de bovenkant staat. Wrik de onderkant van de telefoon los met een speciale plastic opener. Het zal van de vergrendelingen glijden en openen. Probeer het nooit met een schroevendraaier of een ander scherp voorwerp te verwijderen. Dit kan de telefoonhoes beschadigen. Gebruik alleen een plastic flesopener. Verwijder de bovenste sierlijst. Haal het toetsenbord eruit. Je ziet onderaan in het midden een stukje zwarte tape. Haal voorzichtig de bovenkant eraf. Daaronder zit een toetsenbordlus. Gebruik een schroevendraaier om het aan beide kanten los te wrikken en trek het uit de connector. Draai de schroeven aan elke kant in de bovenste hoeken los. Daarna zal het onderste deel scheiden van het bovenste. Verwijder de zijkussens van de bodem

Stap 3

Wrik op verschillende plaatsen voorzichtig de bekleding van het scherm los met een plastic plug. Doe dit soepel om de plastic clips niet per ongeluk te breken. Verwijder de knoppen onder het scherm. Gebruik een plastic schroevendraaier om het bovenste plastic uiteinde van de telefoon te verwijderen. Daaronder bevinden zich 4 kleine schroeven aan de randen. Wrik nu de plaat met het scherm los van de zijkant van het toetsenbord en til deze loodrecht op de behuizing op. Er zit een kabel onder, koppel deze los en haal het display eruit. In het midden is er een raam waarin nog twee lussen zitten. Koppel ze ook los. Trek voorzichtig aan de telefoonbehuizing terwijl u de binnenkant vasthoudt. Het hoesje kan eenvoudig worden verwijderd.

Stap 4

Vervang alle oude lichaamsdelen door nieuwe. Zet de telefoon in omgekeerde volgorde weer in elkaar. Als je een nieuwe hoes in een andere kleur hebt gekocht, koop dan ook een nieuw toetsenbord in een bijpassende kleur, omdat de hoes meestal zonder wordt verkocht.

Aanbevolen: