Wat Is Surface-tablet?

Wat Is Surface-tablet?
Wat Is Surface-tablet?

Video: Wat Is Surface-tablet?

Video: Wat Is Surface-tablet?
Video: Обзор идеального Surface Pro 7+ от Microsoft 2024, Mei
Anonim

Surface is een tabletcomputer ontwikkeld door Microsoft. Dit apparaat is vergelijkbaar met veel modellen tablets van andere bedrijven. Tegelijkertijd heeft Microsoft Surface een aantal onderscheidende kenmerken.

Wat is Surface-tablet?
Wat is Surface-tablet?

Het bedrijf presenteerde twee modellen van de tabletcomputer. Dit zijn apparaten die worden aangedreven door Intel- en ARM-processors. Het eerste type computer zal worden uitgerust met het besturingssysteem Windows 8. Op apparaten met ARM-architectuur zal het besturingssysteem Windows RT worden gebruikt. Opgemerkt moet worden dat deze modellen niet alleen verschillen in processors. Een computer met een Intel CPU weegt bijvoorbeeld 230 gram meer.

De Microsoft Surface ARM-gebaseerde computer zal worden uitgerust met een volledige USB 2.0-interface. Tegelijkertijd is zijn analoog met een Intel-chip voorzien van een USB 3.0-poort. Het is belangrijk om te begrijpen dat veel fabrikanten mini-USB-kanalen gebruiken, waarmee u schijven alleen met adapterkabels kunt aansluiten.

Beide tablets zullen beschikken over een 10,6-inch touchscreen. Tegelijkertijd is de maximale matrixresolutie 1280x720 pixels voor een ARM-apparaat en 1920x1080 pixels voor een model met een Intel-chip. De apparaten gebruiken respectievelijk de grafische processors Nvidia Tegra 3 en Intel Core i5 Ivy Bridge. Het is belangrijk op te merken dat in het eerste geval de CPU is uitgerust met vier volledige kernen.

Het toestel met een ARM-processor maakt gebruik van SSD-schijven met een volume van 32 en 64 GB. De geheugencapaciteit in oudere Microsoft Surface-modellen is verdubbeld. Bij beide tablets wordt een standcase meegeleverd. Dit is een nogal interessante gadget, die niet alleen een beschermende functie vervult, maar ook een volwaardig toetsenbord vertegenwoordigt. Opgemerkt moet worden dat de dikte van één wand van de behuizing slechts 3 mm is.

Om verbinding te maken met internet, gebruiken Microsoft Surface-tablets Wi-Fi-modules die werken met 2 × 2 MIMO Wi-Fi (802.11 a / b / g / n) modi. Om externe beeldschermen aan te sluiten, hebben de apparaten micro-HDMI (ARM-versie) en mini Display Port-poorten (Intel-architectuur).

Aanbevolen: