Hoe Een Account Op Megafon Via Internet Aan Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Op Megafon Via Internet Aan Te Vullen
Hoe Een Account Op Megafon Via Internet Aan Te Vullen

Video: Hoe Een Account Op Megafon Via Internet Aan Te Vullen

Video: Hoe Een Account Op Megafon Via Internet Aan Te Vullen
Video: VIP-статус от Мегафона: скорость интернета выше и другие бонусы + VIP Exclusive 2024, April
Anonim

In het tijdperk van geavanceerde technologieën is het op verschillende manieren mogelijk om een mobiele telefoonaccount aan te vullen. De eenvoudigste manier is om uw saldo via internet vanaf uw computer op te waarderen, zonder uw huis te verlaten.

Hoe een account op Megafon via internet aan te vullen
Hoe een account op Megafon via internet aan te vullen

instructies:

Stap 1

Registreer u in het Webmoney-systeem (https://www.webmoney.ru/rus/index.shtml). Download de vereiste software naar uw pc. Installeer deze software. Voer het programma uit. Selecteer "Betaling" - "Mobiele communicatie". Klik met de linkermuisknop op de naam van de operator "Megafon". Er verschijnt een elektronisch formulier voor u dat moet worden ingevuld. Voer het telefoonnummer in zonder de acht. Voer het bedrag in dat op uw saldo wordt bijgeschreven. Voer de tekst uit de afbeelding in om te bevestigen dat deze handeling wordt uitgevoerd door een persoon, niet door een robot. Klik op de knop "Betalen", controleer de ingevoerde gegevens. Als alles correct is, klikt u op "OK".

Stap 2

U kunt mobiele communicatie via internet betalen via de website van het Universal Financial System (https://www.ufs-online.ru/). Klik op de link "registreren". Vul de benodigde gegevens in het elektronische formulier in. Er wordt ter verificatie een brief naar uw post gestuurd. Volg de verstrekte link. Ga naar je account en selecteer "Betaling". Klik op het gedeelte "mobiele communicatie". Klik op het icoon van de exploitant "Megafon". Voer het nummer in zonder de acht, evenals het op de rekening bijgeschreven bedrag en het bankkaartnummer. Uw kaartgegevens worden om veiligheidsredenen niet in het systeem opgeslagen. Controleer de juistheid van de gegevens en klik op "Betalen".

Stap 3

U kunt uw mobiele telefoonsaldo aanvullen via internetterminals, bijvoorbeeld https://www.e-ops.ru/telephone/. Selecteer in het venster dat verschijnt de mobiele provider "Megafon". Voer het getal in decimaal formaat in (geen acht), het bedrag (in roebel of Amerikaanse dollars) en geef de betaalmethode aan, bijvoorbeeld elektronisch geld of een bankpas. Klik op de knop "Doorgaan".

Stap 4

U kunt voor mobiele diensten betalen met Yandex. Money. Klik op de link "Betaling" - "Mobiele communicatie". Klik op het pictogram "Megafoon". Voer uw telefoonnummer en het gewenste bedrag in - "Betalen".

Aanbevolen: