Hoe Een Account Op Mts Aan Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Op Mts Aan Te Vullen
Hoe Een Account Op Mts Aan Te Vullen

Video: Hoe Een Account Op Mts Aan Te Vullen

Video: Hoe Een Account Op Mts Aan Te Vullen
Video: FRP MTC SMART Race 4G удалить google account 2024, April
Anonim

Ons leven is tegenwoordig ondenkbaar zonder mobiele telefoons. Het hectische levenstempo in steden, het gespannen leven van alledag, de noodzaak om snel beslissingen te nemen - we moeten constant de vinger aan de pols houden van de gebeurtenissen, en daarbij zijn mobiele telefoons onze eerste assistenten. Daarom is het vaak nodig om de balans aan te vullen om constant in contact te blijven.

Hoe een account op mts aan te vullen
Hoe een account op mts aan te vullen

instructies:

Stap 1

Een van de handigste en meest populaire manieren om uw saldo aan te vullen, zijn betaalterminals die op bijna elke hoek en in elke, zelfs kleine, winkel zijn geïnstalleerd. Maar voor service in deze terminals wordt een vergoeding in rekening gebracht, die elk jaar toeneemt, en als eerder van elke 100 roebel naar de telefoon 97 werd ontvangen, dan is het vandaag al 93-90. Bovendien gebeurt het overmaken van geld soms met vertraging, dat is een halve dag - een dag.

Stap 2

U kunt uw MTS-account aanvullen in winkels voor mobiele telefoons, MTS-winkels, hier wordt geen commissie in rekening gebracht voor het aanvullen van het saldo.

Stap 3

Grote supermarkten bieden ook de service om de rekening op MTS direct aan de kassa aan te vullen bij het betalen van aankopen. Bijschrijving op de rekening gebeurt zonder extra kosten.

Stap 4

U kunt uw account op MTS onmiddellijk aanvullen vanuit uw elektronische portemonnee die in elk systeem is geopend: WebMoney, Yandex-Money en anderen. U ziet het item "Mobiele communicatie" direct op de hoofdpagina van de site van het betalingssysteem. U moet ernaartoe gaan, de MTS-operator selecteren, het telefoonnummer aangeven waarnaar u geld gaat overmaken en de betaling bevestigen. Ze nemen hiervoor geen geld van je aan.

Stap 5

Het internet heeft het gemakkelijk gemaakt om de rekeningen van mobiele operators op te laden. Heeft u een rekening bij een bank, dan komt de internetbank u te hulp. Door erop in te gaan en transacties met de zichtrekening te kiezen, kunt u uw saldo online zonder commissie aanvullen.

Aanbevolen: