Hoe Een Account Aan Te Vullen Met Een Megafon-betaalkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Aan Te Vullen Met Een Megafon-betaalkaart
Hoe Een Account Aan Te Vullen Met Een Megafon-betaalkaart

Video: Hoe Een Account Aan Te Vullen Met Een Megafon-betaalkaart

Video: Hoe Een Account Aan Te Vullen Met Een Megafon-betaalkaart
Video: How To Topup in free fire with debit card | How To Buy Airdrop in free fire with debit/credit card 2024, April
Anonim

Om de communicatie van zijn abonnees zo comfortabel mogelijk te maken, introduceerde de mobiele operator "Megafon" betaalkaarten om het account aan te vullen. U kunt dergelijke kaarten kopen bij kiosken, gespecialiseerde winkels, postkantoren.

Hoe een account aan te vullen met een Megafon-betaalkaart
Hoe een account aan te vullen met een Megafon-betaalkaart

Noodzakelijk

Telefoon, betaalkaart, internettoegang

instructies:

Stap 1

Abonnees van alle tariefplannen van het Megafon-netwerk kunnen hun account aanvullen met één enkele betaalkaart. Met behulp van een betaalkaart kunt u de looptijd van het contract verlengen voor abonnees van Light-tariefplannen, maar de verlengingsperiode is afhankelijk van de nominale waarde van de kaart. Als de nominale waarde van de kaart bijvoorbeeld 300 roebel is, duurt het contract 20 dagen. Abonnees van alle tariefplannen van het Megafon-netwerk kunnen het account aanvullen met een enkele betaalkaart.

Stap 2

Koop een kaart met de waarde die u nodig heeft. In Megafon worden betaalkaarten gepresenteerd in coupures van 1000, 500, 300, 150 roebel. Gum de beschermlaag op de achterkant van de kaart weg. Dit kan met een munt of een ander geschikt voorwerp. Zorg ervoor dat de codenummers niet beschadigd zijn, anders wordt het lastig om een betaling uit te voeren.

Stap 3

Waardeer je account op door een gratis USSD-verzoek in te toetsen * 110 #, vervolgens de kaartcode, # en druk op de belknop. Om het saldo van een ander op te waarderen, kiest u * 110 # code #, abonneenummer, #, bel. Het is belangrijk om te onthouden dat het verzoeknummer zonder spaties wordt ingevoerd, het telefoonnummer wordt ingevoerd vanaf het nummer +7 (in internationaal formaat). Het aantal vermeldingen voor de geheime code van de betaalkaart is beperkt. Wacht op het bericht over het bijschrijven van geld op uw rekening.

Stap 4

U kunt uw saldo opwaarderen door een sms te sturen naar 1100, de betaalkaartcode in te voeren, als u de rekening van uw nummer opwaardeert. Als u de kaart naar een ander nummer wilt activeren, kiest u de code, #, nummer. Wanneer een abonnee zich in het Megafon-netwerk bevindt, is het verzenden van sms gratis.

Stap 5

U kunt de Megafon-betaalkaart activeren door vanaf uw mobiel het gratis nummer 0011 te bellen. U kunt een betaalkaart ook activeren vanaf een vaste telefoon door 8 (xxx) 1110011 te bellen en te wachten op de prompt van de operator. Zet in dat geval de telefoon in de toonmodus door op de *-toets te drukken.

Stap 6

Als u een internetmodem van Megafon gebruikt, kunt u uw rekening betalen met een betaalkaart. Om dit te doen, registreert u zich op de website van het bedrijf in het persoonlijke account. Voer het serienummer en de geheime code in, klik op "activeren".

Aanbevolen: