Hoe Online Naar Radio Te Luisteren

Inhoudsopgave:

Hoe Online Naar Radio Te Luisteren
Hoe Online Naar Radio Te Luisteren

Video: Hoe Online Naar Radio Te Luisteren

Video: Hoe Online Naar Radio Te Luisteren
Video: HOW TO LISTEN TO ONLINE RADIO 2024, Mei
Anonim

Nog niet zo lang geleden, toen internet net aan populariteit won en voor velen een curiositeit was, kon radio alleen in radio's worden beluisterd. Als er geen favoriete radiozender in je stad was, moest je pijnlijk wennen aan de nieuwe uitzending. Tegenwoordig kun je overal luisteren naar de zenders die je gewend bent - je hoeft alleen maar een internetverbinding te hebben.

Hoe online naar radio te luisteren
Hoe online naar radio te luisteren

instructies:

Stap 1

Om via het netwerk naar de radio te kunnen luisteren, heb je een stabiele internetverbinding nodig met een snelheid van 128kB/s. Om het station dat u nodig hebt in te schakelen, gaat u naar de officiële website van het radiostation en vindt u daar de knop "Luister naar de uitzending", "Luister online" of iets dergelijks. Of u kunt speciale internetdiensten gebruiken die de meeste bekende radiostations op één plek verzamelen.

Stap 2

Bron www.moskva.fm biedt aan om naar de uitzendingen van een van de Moskouse radiostations te luisteren. Je hoeft alleen maar degene te kiezen die je wilt

Dienst Op www.piter.fm kunt u naar elk van de radiostations in de noordelijke hoofdstad luisteren. Kies degene die je leuk vindt en geniet van de live-uitzending

Er is ook een muziekportaal op het netwerk. www.101.ru, die de mogelijkheid biedt om naar radiostations van over de hele wereld te luisteren, geselecteerd op formaten, muziekstijlen en landen van herkomst.

Aanbevolen: