Een Scherm Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Scherm Kiezen
Een Scherm Kiezen

Video: Een Scherm Kiezen

Video: Een Scherm Kiezen
Video: Nieuwe monitor kopen? Bekijk deze 7 kooptips voor het beste beeldscherm! 2024, Mei
Anonim

Na aanschaf van een projector staat de consument in de regel voor het probleem een scherm voor hem aan te schaffen. Je kunt het beeld natuurlijk gewoon op de muur projecteren, maar de kwaliteit zal daar sterk onder lijden. Gelukkig zijn er veel schermen op de markt voor elke behoefte.

Een scherm kiezen
Een scherm kiezen

instructies:

Stap 1

Bepaal allereerst het type schermbijlage. Het kan een draagbaar scherm zijn, van plaats naar plaats verplaatst op een licht statief, of bijvoorbeeld een spanscherm, bevestigd aan een muur. Er zijn ook intrekbare schermen, zowel mechanisch aangedreven als elektrisch bediend.

Stap 2

Bepaal welk schermoppervlak het beste bij u past. Grijswaardenschermen met een reflectie van minder dan 0,9 geven betere zwarttinten en meer contrast aan het beeld, maar vereisen een projector met een hoge helderheid.

Stap 3

Selecteer een schermformaat. De beeldverhouding van 16:9 is het beste voor het bekijken van films, 4:3 voor presentaties en foto's.

Stap 4

De schermgrootte is afhankelijk van de brandpuntsafstand van uw projector en de afstand tussen het scherm en de projector.

Aanbevolen: