Hoe Een Gyro-scooter Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gyro-scooter Te Kiezen?
Hoe Een Gyro-scooter Te Kiezen?

Video: Hoe Een Gyro-scooter Te Kiezen?

Video: Hoe Een Gyro-scooter Te Kiezen?
Video: How to Find the Perfect Electric Scooter 2024, Mei
Anonim

In de moderne tijd wint elektrisch vervoer stilaan aan populariteit. Dit is een ecologisch en volledig betrouwbaar vervoermiddel voor spannende wandelingen door de stad. Met een toename van de vraag wordt de markt aangevuld met producten van lage kwaliteit van gewetenloze fabrikanten. Zowel de winkel als de klanten hebben hier last van. Het is belangrijk om te leren hoe u de juiste gyro-scooter kiest om mogelijke verwondingen en dure mini-segway-reparaties in de toekomst te voorkomen.

Hoe een gyro-scooter te kiezen?
Hoe een gyro-scooter te kiezen?

instructies:

Stap 1

Let op de diameter van de wielen. In moderne modellen kunnen de maten variëren van 4 tot 20 ". De snelheid en het gebruik van transport zijn hier direct van afhankelijk. Wielen 4-7" zijn ontworpen voor kamers en vlakke oppervlakken. Hoe groter de banddiameter, hoe gemakkelijker het is om verschillende obstakels te overwinnen, hoe hoger de snelheid.

Stap 2

De tweede even belangrijke parameter is de snelheid die de gyro-scooter kan ontwikkelen. Sommige modellen kunnen versnellen tot 35 km / u, maar 15-20 km / u is voldoende voor gewone wandelingen.

Stap 3

Elk hoverboard heeft de hoogste belasting, die meestal varieert van 60 tot 120 kg, met uitzondering van kindermodellen. Houd hier rekening mee bij de aanschaf om schade aan de mini-segway te voorkomen.

Stap 4

Als u niet kunt kiezen tussen meerdere modellen met dezelfde kenmerken, kies dan het prototype met meer vermogen. Vergeet niet dat de productbeschrijving apart staat aangegeven voor zowel het gyroboard als de twee motoren die op het hoverboard aanwezig zijn.

Stap 5

Bereken de grootte van de batterij en kies degene die bij u past, rekening houdend met de afstand van uw reizen en toegang tot opladen. Eenvoudige gyro-scooters kunnen op één lading tot 20 km rijden, wat genoeg is voor de hele dag.

Stap 6

De meeste modellen hoverboards zijn niet beschermd tegen binnendringend water. Dit kan leiden tot complete autopech en dure reparaties. Gelukkig zijn er ook waterdichte mini segways op de markt. Ze zijn duurder dan andere prototypes, maar zo'n elektrisch voertuig gaat langer mee en je kunt er het hele jaar mee rijden!

Stap 7

Let bij het kiezen van dure modellen goed op het ontwerp en de extra functies. Dit aantal omvat alarmen, Bluetooth-connectiviteit voor het afspelen van muziek, achtergrondverlichting, snel opladen, eigen montage van de fabrikant.

Stap 8

Als je wilt dat je hoverboard langer meegaat, geef dan je voorkeur aan een metalen behuizing, geen plastic. Het plastic kan na een paar ritten barsten en het metaal zal het hoverboard beschermen tegen mogelijke botsingen en vallen.

Aanbevolen: