Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht Naar MTS
Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht Naar MTS

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht Naar MTS

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht Naar MTS
Video: How to turn your knowledge into an online business (the "THREE Cs") 2024, Mei
Anonim

De meeste operators bieden hun abonnees de mogelijkheid om in contact te blijven via een gratis sms-verzendservice, en MTS is daarop geen uitzondering. Om een bericht naar de geadresseerde te sturen, kunt u een van de eenvoudige opties gebruiken.

Hoe stuur je een gratis bericht naar MTS
Hoe stuur je een gratis bericht naar MTS

instructies:

Stap 1

Volg de link om een sms te sturen naar een abonnee die is verbonden met MTS Russia: https://www.mts.ru/messaging1/sendsms/. Als deze link niet werkt, ga dan naar de mts.ru-website en gebruik de sitezoekfunctie om een formulier te vinden voor het verzenden van een gratis sms. Voer het nummer van de ontvanger in de notatie 9 ********* in en typ vervolgens de tekst van het bericht. Vervolgens moet u uit een aantal afbeeldingen de afbeeldingen selecteren die overeenkomen met de aangegeven kenmerken, vetgedrukt gemarkeerd. Nadat u deze foto's heeft geselecteerd, klikt u op de knop "Bericht verzenden"

Stap 2

Als u een sms moet sturen naar de geadresseerde in Oekraïne, volg dan de link https://www.mts.com.ua/rus/sendsms.php#a of ga naar de site mts.com.ua en gebruik de zoekfunctie om een formulier te vinden voor het verzenden van een bericht. Selecteer een voorvoegsel voor een telefoonnummer en voer de rest ervan in. Typ uw berichttekst. Houd er rekening mee dat u met het Latijnse alfabet meer tekens kunt gebruiken dan met het Cyrillische alfabet. Voer na het typen van sms verificatietekens in en klik op de knop "Verzenden"

Stap 3

U kunt ook het programma mail.agent gebruiken. Met zijn hulp kunt u niet alleen berichten naar het geselecteerde nummer sturen, maar ook bellen in geval van een positief saldo. Om het programma te gebruiken, gaat u naar de mail.ru-website, registreert u er een mailbox op en downloadt u mail.agent. Installeer het programma en voer het vervolgens in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn opgegeven tijdens de registratie van de mailbox. Voeg een nieuw contact toe voor oproepen en sms. Voer het telefoonnummer in en sla dit contact op. Om hem nu een bericht te sturen, volstaat het om een abonnee uit de lijst met contacten te selecteren, de sms-tekst in te voeren en op de knop "Verzenden" te drukken.

Aanbevolen: