Hoe Een E-boek Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een E-boek Te Kopen?
Hoe Een E-boek Te Kopen?

Video: Hoe Een E-boek Te Kopen?

Video: Hoe Een E-boek Te Kopen?
Video: Hoe download je een e-book op je e-reader? 2024, April
Anonim

Het e-book wordt stilaan geen luxe, maar een noodzakelijk attribuut van de moderne lezer. Het is nogal moeilijk om de juiste te kiezen uit de grote verscheidenheid aan modellen.

Hoe een e-boek te kopen?
Hoe een e-boek te kopen?

instructies:

Stap 1

Schermgrootte Let bij het kopen van een e-book goed op het scherm, want lezen vanaf een groot scherm is veel handiger en vooral nuttiger voor de ogen dan vanaf een klein scherm. De beste optie wordt beschouwd als een 6-6,4-inch scherm.

Stap 2

Gewicht en afmetingen Ben je van plan het e-book uitsluitend thuis te lezen, dan speelt het gewicht van het e-book geen grote rol. Het is een andere zaak als je van plan bent om het mee te nemen op lange reizen. In dit geval is het beter om vooraf uit te zoeken hoeveel gewicht je in je gebogen arm kunt houden.

Stap 3

Virtueel geheugen De omvang van het geheugen dat in het e-book is ingebouwd, is meestal niet erg groot, maar het zal genoeg zijn voor meer dan een dozijn boeken. Als je droomt van een grote bibliotheek, of vaak boeken met illustraties leest, dan is het beter om te zorgen voor de aanwezigheid van een geheugenkaartsleuf.

Stap 4

Bestandsformaten Een ander belangrijk kenmerk van het boek is de ondersteuning van verschillende formaten. Onthoud dat hoe meer indelingen uw boek ondersteunt, hoe breder de keuze is voor literatuur. De meest voorkomende formaten: RTF, TXT, HTML, FB2, PDF. Anderen hebben is een bijkomend voordeel.

Stap 5

Beschikbaarheid van extra opties De kosten van een boek zonder de mogelijkheid om foto's te bekijken en een muziekspeler zijn veel lager. Bepaal daarom direct of extra mogelijkheden voor jou echt nodig zijn.

Stap 6

Knopindeling Voordat u een model koopt dat u mooi vindt, gaat u naar een e-bookwinkel en houdt u een paar modellen in uw handen. Het komt vaak voor dat fabrikanten knoppen niet erg handig voor de lezer plaatsen, wat het leesproces tot een echte kwelling kan maken.

Stap 7

Fabrieksgarantie Het is beter om een fabrikant te kiezen die zich al lang op de markt heeft gevestigd. Zoek voordat u koopt of er servicecentra in uw stad zijn, anders kunnen er extra problemen optreden in het geval van een storing.

Aanbevolen: