Een Demo Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Demo Opnemen
Een Demo Opnemen

Video: Een Demo Opnemen

Video: Een Demo Opnemen
Video: Zelf een DEMO opnemen | Artiestenleven 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kunnen pc-gebruikers video's maken die bepaalde acties op de computer demonstreren. Gameplay-opnames, video-tutorials - dit alles kan worden geïmplementeerd met speciale programma's.

Een demo opnemen
Een demo opnemen

Noodzakelijk

Computer, speciale software, videocamera

instructies:

Stap 1

Een eventuele vraag: wat heeft de videocamera ermee te maken, zullen we direct corrigeren. Alles is eenvoudig genoeg. Tegenwoordig nemen gebruikers vaak het spel op van pokersessies en andere toepassingen waarbij het gebruik van software niet mogelijk is. U kunt het programma voor opname inschakelen, maar de volgende keer dat u het materiaal bekijkt, wordt alleen zwarte ruimte op het scherm weergegeven. In dit opzicht moet u, als u een spel in een van de pokerrooms wilt opnemen, vooraf een videocamera inslaan.

Stap 2

Om een demo van een spel op te nemen, kunt u een speciaal programma op uw computer installeren, dat u kunt vinden met behulp van de diensten van zoekmachines (tegenwoordig zijn er veel van dit soort betaalde en gratis programma's). In tegenstelling tot sommige toepassingen, waarvan het installatiepad niet mag worden gewijzigd, kan de demorecorder op elke schijfpartitie worden geïnstalleerd. Nadat u de software op uw computer hebt geïnstalleerd, voert u het programma uit en stelt u de waarde van de sneltoetsen in de instellingen in. Als u bijvoorbeeld het begin van de opname hebt toegewezen aan de toets "Einde", moet u in het spel op deze knop drukken om de opname te starten.

Stap 3

Sommige games omvatten ook het opnemen van een demo via een gameconsole (bijv. Counter-Strike). Hoe u in dit geval een demo kunt opnemen, kunt u vinden op gespecialiseerde forums op internet (de manier om te beginnen met opnemen is voor elk spel afzonderlijk).

Aanbevolen: