Een PDA Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een PDA Ontgrendelen
Een PDA Ontgrendelen

Video: Een PDA Ontgrendelen

Video: Een PDA Ontgrendelen
Video: How to get or unlock PdaNet+ full version??|This is how. 2024, Mei
Anonim

Wat te doen als uw PDA is vergrendeld en niet kan worden gemanipuleerd. Het belangrijkste is om de reden voor de blokkering te bepalen en op basis hiervan specifieke acties te ondernemen. Wat zijn de redenen voor blokkering en welke oplossingen voor dit probleem kunnen worden geboden? Laten we het uitzoeken.

Een PDA ontgrendelen
Een PDA ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Als uw PDA is geblokkeerd en u vraagt om een code in te voeren, dan was de reden hiervoor hoogstwaarschijnlijk een softwarestoring.

Stap 2

Als u de vereiste code niet meer weet of helemaal niet hebt ingevoerd, is er maar één manier om deze te ontgrendelen: breng de PDA naar een specialist, waar hij voor u opnieuw wordt geflashed. Er zijn echter enkele nadelen, namelijk dat u geen gegevens op de PDA kunt opslaan, tenzij u van tevoren een kopie naar uw computer hebt gedownload. Maar er zijn ook pluspunten, als je het apparaat doorverwijst naar professionals, dan kan de firmware in de nieuwste versie worden gemaakt, waarbij alle tekortkomingen van de vorige versies al in aanmerking zijn genomen en gecorrigeerd.

Stap 3

Nieuwe firmware heeft ook een positieve invloed op de prestaties van de PDA, dit zorgt voor een langere werking van het apparaat door het stroomverbruik te optimaliseren door processen te minimaliseren. En het belangrijkste is dat het wachtwoord veilig van de PDA wordt verwijderd.

Stap 4

Natuurlijk is er een eenvoudigere manier om het probleem op te lossen - voer gewoon het vereiste wachtwoord in. Je kunt het in principe opzoeken in de handleiding die bij het apparaat wordt geleverd. Als de daar aangegeven code aangeeft dat het apparaat onjuist is, neem dan contact op met het servicecentrum - zij zullen een volledige diagnose van uw PDA stellen, waarna precies bekend wordt welke maatregelen moeten worden genomen. Het is mogelijk dat softwarevervanging nodig is.

Stap 5

Als u een probleem ondervindt wanneer een apparaat uit een ander land in Rusland niet normaal functioneert, kan alles hier ook moeilijk zijn. Feit is dat veel telefoons en pda's in het Westen alleen werken in samenwerking met een specifieke telecomoperator waarvoor het is gestikt.

Stap 6

Dit betekent dat u uw simkaart niet kunt plaatsen en de telefoon kunt gebruiken, het apparaat wordt gewoon geblokkeerd. Neem in dit geval contact op met de specialisten die de operator kunnen ontgrendelen, dat wil zeggen, de PDA ontgrendelen. Over het algemeen moet u bij het kopen van telefoons en PDA's in het Westen van tevoren nagaan of de telefoon aan een specifieke operator is gekoppeld, dit voorkomt u in de toekomst voor onaangename verrassingen.

Aanbevolen: