Een Geheugenkaart Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Ontgrendelen
Een Geheugenkaart Ontgrendelen

Video: Een Geheugenkaart Ontgrendelen

Video: Een Geheugenkaart Ontgrendelen
Video: Op zoek naar een geheugenkaart? Hier moet u op letten bij de aanschaf! | Keuzehulp | Paradigit 2024, Mei
Anonim

Een geheugenkaart is een verwijderbaar apparaat voor het opnemen, opslaan en verwerken van informatie van een bepaald type: grafisch (foto of video), geluid, tekst en andere. Ze zijn gewend om te werken met informatie in telefoons, camera's en andere apparatuur. Om de toegang tot informatie tijdelijk stop te zetten, kan de kaart worden geblokkeerd. Je kunt het blok van de kaart verwijderen met een speciale hendel erop.

Een geheugenkaart ontgrendelen
Een geheugenkaart ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Haal de kaart uit het toestel, draai een van de brede vlakken naar je toe, met de afgesneden hoek naar boven. Rechts of links van de bovenkant is een kleine beweegbare hendel en daarnaast staat het woord "Lock".

Stap 2

Als de hendel wordt verplaatst naar het niveau van het woord "Lock" (Engels - "lock"), is de kaart vergrendeld. In de afbeelding bevindt de geheugenkaart zich in deze staat. Druk voorzichtig met de top van uw vinger of nagel op de hendel en laat deze in de ontgrendelde stand zakken. In plaats van een vinger of nagel kunt u een zacht, dun gereedschap gebruiken om de hendel niet met teveel mechanische kracht te breken.

Stap 3

Plaats de kaart in het apparaat. Nu de kaart is ontgrendeld, kan informatie worden gelezen, verwerkt, toegevoegd en verwijderd.

Aanbevolen: