Hoe Een Mobiele Telefoon Te Kiezen Om Niet Te Veel Te Betalen?

Hoe Een Mobiele Telefoon Te Kiezen Om Niet Te Veel Te Betalen?
Hoe Een Mobiele Telefoon Te Kiezen Om Niet Te Veel Te Betalen?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Kiezen Om Niet Te Veel Te Betalen?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Kiezen Om Niet Te Veel Te Betalen?
Video: ING mobiel betalen - كيفية الدفع من الهاتف المحمول لبطاقات إي إن خي البنكية 2024, Mei
Anonim

We worden omringd door elektronische gadgets. Duur en goedkoop, met een groot en klein aantal functies, er zijn er zoveel dat het vaak gewoon niet duidelijk is welke je moet nemen, met als gevolg dat we veel te veel betalen voor de verkeerde keuze.

Hoe een mobiele telefoon te kiezen om niet te veel te betalen?
Hoe een mobiele telefoon te kiezen om niet te veel te betalen?

Adverteren verzekert ons dat we elk nieuw product nodig hebben dat merken uitbrengen. Elke nieuwe feature wordt op zo'n aantrekkelijke manier beschreven dat je meteen een nieuw toestel wilt kopen. Maar dit is absoluut de verkeerde benadering voor de koper, aangezien we de meeste functies letterlijk een of twee keer gebruiken. Daarom beginnen we onze keuze door niet in reclame te geloven.

Maar wat nu?

En dan is het de moeite waard om te redeneren op basis van een analyse van je eigen behoeften. Ga zitten en noteer alle parameters van de mobiele telefoon die u gaat kopen op papier. Bepaal welke functies van de telefoon je wilt, schrijf apart op waar je niet zonder kunt. Het staat op de laatste lijst waarop u moet vertrouwen bij het kiezen van een model.

Wat zijn de belangrijkste parameters van een mobiele telefoon om te overwegen:

- het besturingssysteem van de mobiele telefoon (hiermee kunt u extra software installeren, indien nodig verschillende apparaten met elkaar koppelen);

- candybar of andere vormfactor van de zaak (hier eerder een kwestie van persoonlijke sympathie);

- het type gsm-scherm (touch, groot of klein genoeg, kleur of zelfs zwart-wit);

- camera (heb je de mogelijkheid nodig om foto's van hoge kwaliteit te maken);

- geheugen en de mogelijkheid van uitbreiding met een geheugenkaart;

- batterijcapaciteit (en hier is het ondubbelzinnig - hoe meer, hoe beter);

- communicatie (Bluetooth, Wi-Fi, 3G en 4G, GPS-module).

Voorbeelden van de beste keuze:

1. Veel banale oproepen en sms'en, in dit geval is het niet de moeite waard om een dure smartphone te kopen, het is genoeg om ongeveer 1000 roebel uit te geven aan een goedkope telefoon met een zwart-wit scherm.

2. Degenen die alleen OS-mogelijkheden gebruiken (boeken lezen, naar muziek luisteren, games spelen die op het apparaat zijn geïnstalleerd) moeten geen telefoons kopen met camera's met hoge resolutie, evenals een GPS-module, enz. Voor dergelijke gebruikers zijn bijna alle smartphones op instapniveau perfect voor een prijs van 2.000 tot 6.000 roebel.

Welnu, u moet in ieder geval niet te veel betalen voor het merk van een mobiele smartphone als er een goedkopere analoog is met dezelfde parameters.

Aanbevolen: