KakProsto Mobiele Applicatie

Inhoudsopgave:

KakProsto Mobiele Applicatie
KakProsto Mobiele Applicatie

Video: KakProsto Mobiele Applicatie

Video: KakProsto Mobiele Applicatie
Video: Тестирование мобильных приложений с помощью Appium для начинающих | Руководство по тестированию мобильных приложений | Эдурека 2024, Mei
Anonim

Elke dag proberen mensen antwoorden op hun vragen te vinden in boeken, op het wereldwijde internet of aan vrienden en familie. Het is echter niet duidelijk in hoeverre de ontvangen antwoorden juist en nauwkeurig zijn. De belangrijkste criteria voor elk antwoord zijn immers nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. De mobiele applicatie KakProsto maakt het mogelijk om een interessante vraag te stellen aan professionals of uw eigen advies te geven. Daarnaast kun je jezelf expert op een bepaald gebied noemen en aanbevelingen doen aan andere gebruikers van de applicatie.

instructies:

Stap 1

Om de KakProsto-applicatie te gaan gebruiken, moet u inloggen of registreren met uw e-mail of sociale netwerk. Ga hiervoor in het menu rechtsboven van de applicatie naar de middelste parameter "Autorisatie", indien geregistreerd, voer vervolgens een van de gepresenteerde methoden in die door het applicatiesysteem worden geboden. En voor degenen die zich moeten registreren, gebruiken we twee registratiesystemen, zoals te zien is in de screenshot.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Nu hebben we volledige toegang tot alle functies en secties die beschikbaar zijn in de KakProsto-applicatie. In het menu linksboven van de applicatie kunt u de sectie van interesse selecteren en ernaartoe gaan, waar alle vragen en advies over deze sectie zullen worden gepresenteerd. Maar daarnaast kunt u de zoekmachine van de applicatie gebruiken en binnen enkele seconden de informatie vinden die u nodig heeft, wat een groot voordeel geeft in de tijd.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Nadat je de eenvoudige werking van het KakProto-programma hebt bestudeerd, kun je naar het belangrijkste gaan, een vraag stellen of advies delen, en je ook vestigen als een expert op een bepaald kennisgebied. Om een vraag te stellen, moet je twee pictogrammen gebruiken, de ene staat bovenaan en de andere rechtsonder, het wordt weergegeven in de vorm van een plus (+). U kunt een vraag stellen in verschillende formaten: audio, video en foto, waardoor u niet beperkt wordt in de mogelijkheden van de applicatiegebruiker.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Om gebruikers advies te geven, moet u naar de optie gaan die zich rechtsonder bevindt, weergegeven in de vorm van een plus (+).

Aanbevolen: