Een Kwalificatie Instellen

Inhoudsopgave:

Een Kwalificatie Instellen
Een Kwalificatie Instellen

Video: Een Kwalificatie Instellen

Video: Een Kwalificatie Instellen
Video: Kwalificatie / Specialisaties van medewerkers instellen 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele operators bieden hun abonnees een dienst aan met de naam "Caller ID". Voordat u het echter kunt gebruiken, moet u het verbinden en configureren.

Een kwalificatie instellen
Een kwalificatie instellen

instructies:

Stap 1

U kunt de beller-ID in "MTS" activeren via het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant". Om het te gebruiken, gaat u naar de officiële website van de operator en selecteert u de kolom met dezelfde naam (deze is felrood gemarkeerd, het is moeilijk om het niet op te merken). Eerst moet u een toegangswachtwoord krijgen en inloggen. Met de login is alles eenvoudig, het is uw mobiele telefoonnummer, maar het wachtwoord moet worden ingesteld. Om te installeren, kiest u USSD-request * 111 * 25 # of belt u 1118. Als u een verzoek hebt gekozen, volgt u de instructies die op het display van de telefoon verschijnen en als u ervoor hebt gekozen om te bellen, volgt u de instructies van het antwoordapparaat machine of operator. Houd er rekening mee dat het wachtwoord vier tot zeven cijfers lang moet zijn. Als je later inlogt en je wachtwoord invoert, zorg dan dat het correct is, want als je het drie keer verkeerd invoert, wordt de toegang 30 minuten geblokkeerd.

Stap 2

Gebruikers van het "Megafon"-netwerk hoeven niet eens speciaal de "Identifier"-service te activeren. Het wordt automatisch actief bij het registreren van een simkaart in het netwerk. Deze identifier staat echter machteloos tegenover de "Number Anti-Identifier". Als de beller of de abonnee die u schrijft een dergelijke dienst heeft geactiveerd, kunt u zijn nummer niet achterhalen.

Stap 3

Indien u klant bent van Beeline, kunt u de "Identifier" op twee manieren koppelen. Ten eerste heeft u het USSD-verzoeknummer * 110 * 061 # tot uw beschikking en ten tweede kunt u op elk moment het gratis nummer 067409061 bellen. De activering van de service wordt gratis aangeboden. Toegegeven, om het correct te laten werken, moet u nummers in uw telefoonboek in internationaal formaat noteren via +7.

Aanbevolen: