Hoe Een Antenne Thuis Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Antenne Thuis Te Installeren?
Hoe Een Antenne Thuis Te Installeren?

Video: Hoe Een Antenne Thuis Te Installeren?

Video: Hoe Een Antenne Thuis Te Installeren?
Video: Hoe je tv/coax aansluiting maken. 2024, Mei
Anonim

Het komt voor dat de tv-ontvanger het beeld extreem onduidelijk weergeeft. De reden ligt in de slechte ontvangst van het signaal. In de meeste gevallen is het probleem opgelost met een nieuwe antenne.

Hoe een antenne thuis te installeren?
Hoe een antenne thuis te installeren?

instructies:

Stap 1

Bestel een aansluiting op DTV-standaardtelevisie of vraag eventueel uw vrienden of kennissen om een coupon. In ons land wordt deze procedure meestal vermeden.

Stap 2

Zoek twee aluminium blikken van 0,5 liter. U kunt een container met bier of kwas gebruiken. Het is raadzaam om de potten af te wassen. Ze zijn ideaal voor het onderscheppen van signalen in het bereik van 300 MHz tot 3 GHz. Het belangrijkste is om ze op de juiste manier aan te sluiten.

Stap 3

Snijd ongeveer een derde van elke pot af - dit zou genoeg moeten zijn voor een goed signaal. Tegelijkertijd kunt u de hele potten gebruiken als u geen onnodige complicaties wilt. Probeer het.

Stap 4

Bind een draad aan elke pot. Het kan met het blote deel aan de sleutel van de pot worden geschroefd. Het probleem met het aansluiten van de kabel op de blikken is dat de sleutel heel gemakkelijk van de blikken loskomt. Wikkel daarom een draad om de schroef en schroef deze in de pot, of maak een gat in de pot. In dit geval moet de kabellengte meer dan 3 meter zijn. Het is het beste om een speciale tv-kabel te gebruiken. Snijd de softshell ervan af en verwijder de afschermende vlecht en de beschermlaag.

Stap 5

Zoek een plastic of zware kartonnen buis. Plaats de blikken erin zodat ze stevig vastzitten. Als laatste redmiddel kunnen de blikken worden gelijmd. Maak een gat in het midden van de buis waar je de draden doorloopt die op de potten zijn aangesloten. Potten kunnen ook aan een kleerhanger of stok worden bevestigd. Het belangrijkste is dat ze op dezelfde lijn zitten. Bereken de afstand tussen de oevers door ervaring. Het hangt allemaal af van de grootte van de blikken en van de afstand tot de televisiezender.

Stap 6

Sluit de draden aan op de antenneconnector. Zorg ervoor dat de gevlochten draad niet in het aansluitpunt komt - dit zal het signaalniveau drastisch verslechteren. De antenne is klaar, nu moet je hem zo installeren dat het signaal zo sterk mogelijk is. Sluit de antennestekker aan op de tv-ontvanger.

Aanbevolen: